KAMERE GA SNIMILE KAKO KRADE U PRODAVNICI, PA PRIZNAO KRIVICU: Uhapšen lopov u Zemunu

Autor:

Hronika

28.01.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu je određen pritvor od 30 dana.

KAMERE GA SNIMILE KAKO KRADE U PRODAVNICI, PA PRIZNAO KRIVICU: Uhapšen lopov u Zemunu

Foto: shutterstock

Danas je u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu održano saslušanje muškarca U.S. koji je osumnjičen za pokušaj krađe u vrednosti većoj od 5.000 dinara. Prema navodima, incident se desio u jednoj prodavnici u Zemunu, a detalji o predmetima pokušaja krađe nisu precizirani.

Priznanje osumnjičenog nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera

Prema saopštenju, osumnjičeni je prilikom saslušanja priznao izvršenje krivičnog dela nakon što su mu predočeni snimci kamera sa video nadzora. Ova činjenica dodatno naglašava značaj sigurnosnih kamera u otkrivanju i procesuiranju krivičnih dela.

Odredjen pritvor zbog mogućnosti ponavljanja krivičnog dela

Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, odredio pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana. Ova odluka je doneta zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela ukoliko bi osumnjičeni ostao na slobodi.

Očekuje se dalji razvoj događaja u vezi sa ovim slučajem, a nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog pokušaja krađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading