BATINAŠI IZLETELI IZ AUTOMOBILA, PA GA TUKLI GDE SU STIGLI: Otkriveno stanje dečaka (14) koji je prebijen sinoć na Miljakovcu

Autor:

Hronika

01.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je primljen u bolnicu nakon što su ga napali nepoznati napadači, zadavši mu teške povrede glave, uključujući frakture lobanje i obilno krvarenje.

BATINAŠI IZLETELI IZ AUTOMOBILA, PA GA TUKLI GDE SU STIGLI: Otkriveno stanje dečaka (14) koji je prebijen sinoć na Miljakovcu

Foto: Google maps

VMA

Sinoćnji napad na četrnaestogodišnjaka u beogradskom naselju Miljakovac šokirao je javnost.

Dečak je primljen u bolnicu nakon što su ga napali nepoznati napadači, zadavši mu teške povrede glave, uključujući frakture lobanje i obilno krvarenje. Lekari su hitno reagovali i obavili operaciju, a sada je njegovo stanje stabilno i ide nabolje.

- Četrnaestogodišnjak je sinoć oko 20 časova primljen u bolnicu nakon što su ga pretukle nepoznate osobe. Zadobio je teške povrede glave, odnosno imao je frakture lobanje i obilno je krvario. Operisan je i sada je stabilno. Očekujemo da će već sutra-prekosutra izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće - kažu sa VMA. 

Svedoci su opisali kako je grupa mladića nasrnula na dečaka iz automobila i brutalno ga pretukla, ostavivši ga u lokvi krvi. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dečaka u bolnicu, dok je policija brzo intervenisala na mestu zločina

- Iz sivog većeg automobila, izletelo je nekoliko mladića i nasrnulo na dečaka. Videla sam kako ga tuku. Batinaši su ga udarali gde su stigli. Razbili su mu glavu. Pao je, a oni su pobegli. Jadan dečko, ostao je da leži u velikoj lokvi krvi - dodaju iz VMA.

Iako nadležno tužilaštvo još uvek nije obavešteno o ovom incidentu, očekuje se da će istraga biti pokrenuta kako bi se identifikovali počinioci ovog nasilnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading