CRNO-BELI KREĆU PO "ŽUĆKOVU LEVICU": Evo gde možete gledati meč Partizana i Hercegovca u Kupu Radivoja Koraća!

Autor: P. Z.

Sport

15.02.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđen je prenos meča za sve koji neće biti u Čairu.

CRNO-BELI KREĆU PO "ŽUĆKOVU LEVICU": Evo gde možete gledati meč Partizana i Hercegovca u Kupu Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Željko Obradović sa Partizanovim strancima

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća počeo je u sredu u Nišu, kada su se u polufinale plasirali Crvena zvezda i Čačak 94, a četvrtak je rezervisan za preostala dva četvrtfinala.

Prvo će od 17 časova na teren Čaira istrčati košarkaši Mege i Vojvodine, a od 20 sati se na istom mestu sastaju Partizan i Hercegovac iz Gajdobre.

Obe utakmice biće prenošene uživo na "TV Arena sport 2 premium" kanalu.

Pobednici upravo ova dva duela će u petak u polufinalu ukrstiti koplja i tražiti svoje mesto u velikom finalu, koje je na programu u subotu uveče.

Najvažnija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da izgaramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine - rekao je Željko Obradović uoči duela sa klubom iz Gajdobre.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Podsetimo, Partizan je osam puta osvajao "Žućkovu levicu", ali poslednji put još 2020. godine. Od tada je tri puta zaredom do pehara dolazila Crvena zvezda, pa crno-beli zbog toga još više žele da se domognu trofeja.

Prvog dana takmičenja u Nišu, Čačak 94 je u gradskom derbiju napravio veliko iznenađenje savladavši favorizovani Borac, dok je u večernjem terminu Crvena zvezda opravdala ulogu favorita, pošto je pobedila FMP iz Železnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading