MENJA SE ZVEZDIN PUT DO TROFEJA: SENZACIJA na otvaranju Kupa "Radivoja Koraća"!

Autor:

Sport

14.02.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivana pobeda!

MENJA SE ZVEZDIN PUT DO TROFEJA: SENZACIJA na otvaranju Kupa "Radivoja Koraća"!

Foto: Mozzart

Košarkaši Čačka 94, inače člana KLS-a, eliminisali su AdmiralBet Abaligaša, ekipu Borca iz istog grada rezultatom 73:64 i tako ih izbacili daljeg toka Kupa Radivoja Koraća.

Iako je Borac bio veliki favorit, njihov rival iz istog grada uspeo je da velikom borbom i sigurnom igrom napravi iznenađenje odmah na startu i izbaci favorita iz nacionalnog takmičenja. 

Neverovatan podvig su uspeli da naprave košarkaši Čačka na čelu sa Đorđem Mićićem.

Krenuo je Borac silovito u ovaj meč, sredinom prvog kvartala imali su 21:11, ali je Čačak 94 uspeo da postigne četiri vezana i prvi kvartal završi sa podnošljivim minusom od -6 (21:15). Iako su na veliku pauzu igrači Borca otišli sa prednošću od tri poena, u nastavku je postojao samo jedan tim na terenu - Čačak 94.

Nastavak meča obeležio je Petar Grojić. Bek Čačana pogađao je u odlučujućim trenucima, a njegov tim je posle treće deonice vodio sa ubedljivih 12 poena prednosti, nakon što je dobio taj kvartal sa neverovatnih 26:11. U finišu su izabranici Dejana Mijatovića učinili završnicu nešto neizvesnijom. Prišli su na pet poena zaostatka, imali priliku da se potpuno vrate u meč, međutim, na scenu je stupio Grojić i doneo pobedu čime je potvrdio neviđenu senzaciju na samom startu takmičenja.

Ovo takođe znači i promenu za ekipu Crvene zvezde, naravno, ukoliko večeras savladaju FMP. Crveno-beli će, ako to bude slučaj, odmeriti snage sa pobednikom večerašnjeg duela Čačkom 94 za dva dana u polufinalu Kupa "Radivoja Koraća".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading