ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIVA: Evo KOLIKE su ambicije PARTIZANA na Kupu "Radivoja Koraća"!

Autor:

Sport

14.02.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva borba za trofej u sezoni.

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIVA: Evo KOLIKE su ambicije PARTIZANA na Kupu "Radivoja Koraća"!

Foto: Starsport

Željko Obradović sa svojim izabranicima

Košarkašima Partizana predstoje obaveze u Kupu "Radivoja Koraća" u Nišu. Prvi meč igraju protiv Hercegovca iz Gajdobre u četvrtak od 20.00 časova, a pred ovaj susred, klub je pripremio posebno iznenađenje za grobare

Željko Obradović je pred turnir u Nišu istakao da Partizan ima najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine.

- Najvažnija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da izgaramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine - istakao je trener Partizana Željko Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Kao i svih prethodnih godina u „Čairu“, očekuje se da crno-beli sa tribina niške dvorane dobiju ogroman vetar u leđa od strane navijača, čemu se nada i srpski reprezentativac Aleksa Avramović.

- Prvi fokus je na Hercegovcu, koji je osvojio trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94, čime je izborio plasman na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo Partizanovu vitrinu i donesemo Žućkovu levicu - naglasio je Avramović.

Podsetimo, sastav Partizana biće izmenjen, s obzirom na propise o stranim igračima. Kapiten Kevin Panter ima srpski pasoš, tako da se neće voditi kao inostrani igrač. 

Obradović je rešio da u niški "Čair" ne vodi Kabokla, Smita i Ponitku. Stoga će izabranici biti Panter, Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Kaminski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading