KAKAV POTEZ! Partizan pripremo VELIKO IZNENAĐENJE ZA KUP! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.02.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari će biti oduševljeni.

KAKAV POTEZ! Partizan pripremo VELIKO IZNENAĐENJE ZA KUP! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkašima Partizana predstoje obaveze u Kupu "Radivoja Koraća" u Nišu. Prvi meč igraju protiv Hercegovca iz Gajdobre u četvrtak od 20.00 časova, a pred ovaj susred, klub je pripremio posebno iznenađenje za grobare. 

Naime, Partizan će u borbe za prvi trofej u sezoni poći u novim dresovima. Gronji deo će biti u crno-belim linijama i u mnogome podseća na garniture fudbalske sekcije. 

 

 

Podsetimo, sastav Partizana biće izmenjen, s obzirom na propise o stranim igračima. Kapiten Kevin Panter ima srpski pasoš, tako da se neće voditi kao inostrani igrač. 

Obradović je rešio da u niški "Čair" ne vodi Kabokla, Smita i Ponitku. Stoga će izabranici biti Panter, Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Kaminski.

 

 

Kada je o Crvenoj zvezdi reč - na teren niške dvorane će prvi tim sa Malog Kalemegdana - Crvena zvezda u sredu od 20 sati igra protiv FMP-a.

Vredi istaći da je duel večitih moguć tek u finalu, za razliku od prošle sezone kada je Crvena zvezda trijumfovala u polufinalu, a potom u meču za trofej pobedila Megu. Partizan ima osam trofeja kraj svog imena, dok Zvezda ima jednu titulu više. Pored večitih, osvajači su bili FMP i Mega.

Kup Radivoja Koraća - raspored

Sreda

Borac - Čačak 94 17.00

Crvena zvezda FMP 20.00

Četvrtak

Mega - Vojvodina 17.00

Partizan - Hercegovac 20.00

Petak polufinala

Subota - finale

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading