KAKO PROSEČAN MUŠKARAC DA PROVEDE DAN ZALJUBLJENIH? Žene, sklonite se, jer je danas na meniju OVO!

Autor:

Sport

14.02.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepše polovine danas u drugom planu.

KAKO PROSEČAN MUŠKARAC DA PROVEDE DAN ZALJUBLJENIH? Žene, sklonite se, jer je danas na meniju OVO!

Foto: Shutterstock

Dok se "singl" muškarci za Dan zaljubljenih žale jer su usamljeni, onim zauzetima je ipak mnogo teže. Romantičan izlazak, upaljene sveće, tone poklona i slatkiša, a prosečnom pravom muškarcu, za vreme dok mu žena "trtlja" o svemu što želi 14. februara, samo je u glavi - kako da se otarasim žene, pozovem ortake i opustim uz Ligu šampiona?

I to da je samo u pitanju elitno fudbalsko tekmičenje, možda bi bilo i lakše, već će na teren i košarkaški klubovi beogradskih večitih. Do duše, crno-beli navijači će to malo lakše podneti, jer puleni Željka Obradovića započinju borbu za "Žućkovu levicu" sutra, dok Zvezda večeras kreće u pohod na odbranu titule Kupa "Radivoja Koraća", te će delijama biti mnogo teže da se "ratosiljaju" svojih izabranica i gledaju svoje igrače.

Večeras od 20 časova Crvena zvezda će protiv FMP započeti učešće na takmičenju u Nišu, dok će Partizan na parket protiv Hercegovca sutra u isto vreme.

Što se tiče Lige šampiona, nakon sjajne sinoćne predstave, večeras je na programu potencijalno još jedna odlična noć. Od 21 čas PSŽ će dočekati Real Sosijedad, dok će Lacio u Rimu ugostiti minhenski Bajern. Pobednici oba duela se naizgled odmah poznaju, međutim, iznenađenja u ovoj fazi kontinentalnog takmičenja nikad ne manjkaju. Lacio može iznenaditi poljuljane Bavarce na svom terenu, a klub iz Sosijedada protiv "svetaca" može da se istakne na sjajan način.

Zaključak je - svi volimo naše lepše polovine, ali onaj koji je rešio da Dan zaljubljenih bude baš u ovom danu, nije uopšte razmišljao o muškom polu, s toga, zamolite svoje drage da se ovaj njima važan dan pomeri za nekoliko njih unapred, ili unazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading