ZVEZDAŠI OPREZNI PRED ODBRANU TROFEJA U KUPU: Ne želimo nikakva IZNENAĐENJA!

Autor: M. M.

Sport

13.02.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli sutra protiv FMP na startu.

ZVEZDAŠI OPREZNI PRED ODBRANU TROFEJA U KUPU: Ne želimo nikakva IZNENAĐENJA!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde očekuje nastup u Kupu Radivoja Koraća, a prvi meč u četvrtfinalu crveno-beli igraju protiv FMP iz Železnika. Taj meč je na programu sutra od 20.00 u niškoj dvorani "Čair".

Potom se branilac trofeja sastaje sa boljim iz gradskog duela Borac - Čačak 94, dok je eventualni večiti derbi protiv Partizana moguć tek u finalu.

Očekivanja je najpre izneo Luka Mitrović.

- Vreme je da se borimo za prvi trofej. Kup je specifično takmičenje, nokaut sistem gde jedan poraz može da vas košta titule. Idemo korak po korak. FMP je u sredu prvi. Ne želimo nikakva iznenađenja. Motivisani smo i željno očekujemo borbu za taj trofej. Lepo je videti mlade igrače na treningu, donose neku novu energiju. Kada je reč o narednom suparniku, moram da kažem da igraju znatno bolje od dolaska novog trenera, zbog čega moramo da budemo oprezni i damo maksimum - rekao je Mitrović.

Branko Lazić, kapiten Zvezde, takođe poziva na oprez.

- Pre svega očekujem da odbranimo trofej od prošle godine i da pokažemo da smo spremni za ono što sledi. Već u sredu počinjemo sa odbranom prvog trofeja. Takmičenje je specifično jer sistem eliminacije traje kratko i jednostavno nema mesta greškama. Moramo da uđemo maksimalno u svaku utakmicu i naravno da dođemo do samog kraja i naravno do trofeja - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading