ISKUSNI GOLGETER SPREMAN JE DA "REŠETA": Mirčetić je možda i najveće pojačanje u celoj ligi!

Autor:

Sport

13.02.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao uprave!

ISKUSNI GOLGETER SPREMAN JE DA "REŠETA": Mirčetić je možda i najveće pojačanje u celoj ligi!

Foto: OFK Gradnulica

Zimsku pauzu sastav Gradnulice provodi na deobi druge pozicije, sa četiri boda zaostatka za liderom A lige FSG Zrenjanina.

Republika

Pre 11 godina tima se takmičio u okviru PFL-a Zrenjanin, a ove sezone na pola puta je da se vrati u dobro poznato društvo. Učinak od 11 trijumfa i dva poraza, bez remija obezbedio je bodovni saldo na koti 33, na istom broju bodova sedi i tim iz Knićanina, koji deli drugu poziciju sa ekipom Gradnulice. 

Po trenutnom bodovnom saldu ekipa u ligi, prva tri tima na tabeli i tokom proleća vodiće glavne bitke za mesta koja daju šansu da se klub plasira u viši rang takmičenja. Sastav Gradnulice od danas je i zvanično ojačan novim igračem, prvim zimskim pojačanjem.

Danilo Mirčetić (24) prve fudbalske korake napravio u redovima Proletera iz Zrenjanina, kasnije je nastupao za Krajinu (Krajišnik), Jedinstvo iz Novog Bečeja, Radnički iz Sutjeske i Mladost iz Lukićeva. Mirčetić je proteklih godinu i po dana nosio dres Begeja iz Žitišta, ali je sada odlučio da je vreme za promenu sredine.

Vojvođansku ligu Istok, i trenutni plasman na osmo mesto u istoj, Mirčetić je zamenio za borbu za plasman u PFL Zrenjanin, koju će voditi u dresu OFK Gradnulice. O njegovim kvalitetima ne treba posebno pričati, fudbaler koji je rešetao po banatskom okrugu golmane predstavljaće jedno od zvučnijih pojačanja u ligi.

Mirčetić je pokazao već proteklog vikenda na prijateljskoj utakmici da će biti jako bitan u napadu svog novog tima, jer je već na prvom meču uspeo da se upiše u listu strelaca. Ekipa se sada nalazi u pripremnom periodu, prelazni rok se polako i zvanično završava, ali će sa predstavljenjem novajlija mnogi timovi nastaviti i nakon zatvaranja istog.

Drugi deo sezone sastav Gradnulice otvara na gostovanju ekipi Mladosti iz Belog Blata, prvi susret ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading