ODUSTAJANJE NIJE OPCIJA: Rezultati možda nisu najbolji, ali u redovima Stojnika uvek ima mesta za optimizam! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast momci!

ODUSTAJANJE NIJE OPCIJA: Rezultati možda nisu najbolji, ali u redovima Stojnika uvek ima mesta za optimizam! (VIDEO)

Foto: FK Stojnik

Fudbalski klub Stojnik osnovan je 2007. godine i od tada se konstantno ekipa takmiči u okviru Opštinske lige Sopot.

Republika

Rezultati, i krajnji plasman na tabeli su u godinama iza nas bili dosta promenjivi, nekada je ekipa bila u gornjem delu lige, dok je nekada bila u "donjem domu", pa čak i na poslednjem mestu. Tokom godina tim se "izdvojio" od drugih po velikom zajedništvu, što sve u dresu Stojnika krasi već nekoliko sezona.

Aktuelnu takmičarsku godinu ekipa je otvorila sa dva "tesna" poraza, isti su zabeleženi sa samo jednim golom razlike, pa se može reći da je tim "lako" mogao do boda, ako ne i do celog plena. Serija utakmica bez osvojenih bodova odužila se sve do poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva. 

Stojnik je pred svojim navijačima ugostio ekipu Vojvode 2013 iz Dučine, tom prilikom rezultat je nakon 90 minuta igre glasio 1:1, što je značilo da je domaćin osvojio svoj prvi bod u novoj sezoni. 

U protekloj nedelji fudbaleri Stojnika okupili su se kako bi započeli pripreme za nastavak sezone, na prvom treningu viđena su i neka nova lica, što pokazuje da je uprava ove zime radila na jačanju igračkog kadra.

Po planu će sastav Stojnika u narednom periodu odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, za sada su kao rivali poznati ekipa Popovića i fudbalski klub Karlovčić. Prvi takmičarski meč igra se 17. marta kada će rival biti tim Mladosti iz Guberevca. 

 

 

Stojnik je najbliži plasmanu u Prvu beogradsku ligu bio u sezoni 18/19, kada je na kraju takmičarske godine završio na mestu vicešampiona, sa četiri boda zaostatka za liderom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading