SVE "BOMBE" SU U ODNOSU NA NJEGA "ĆORCI": "Trese" se Ravno Selo, najveći transfer u istoriji kluba!

Autor:

Sport

13.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pupi" je održao svoju reč, sklopio je tim za velika dela!

SVE "BOMBE" SU U ODNOSU NA NJEGA "ĆORCI": "Trese" se Ravno Selo, najveći transfer u istoriji kluba!

Foto: Starsport

Jako turbulentan, a po mnogima i veoma kvalitetan prelazni rok polako se privodi kraju u Ravnom Selu.

Republika

Proleter sa 19 osvojenih bodova "zimuje" na devetoj poziciji na tabeli, što nije nešto na šta su navikli ljudi u Ravnom Selu, imajući u vidu da je u poslednjih par sezona ostvaren plasman u sam vrh lige.

Ove zime dosta transfera realizovano je širom Srbije, pojedini su prošli sa prefiksom "transfer bombe", ali je u Ravnom Selu sigurno jedna od "najjačih bombi" odjeknula pre par trenutaka.

Po mnogima najveći transfer u istoriji Proletera, sin ravnoselske legende, gospodina Miladinka Plavšića, Miloš (33), odlučio je da karijeru nastavi u Ravnom Selu, gde je napravio i prve fudbalske korake. 

Plavšić je proteklih šest meseci nastupao za Hajduk iz Kule, u našoj zemlji je svima dobro poznat po nastupima u Prvoj i Super ligi Srbije. Između ostalog branio je boje Radnika iz Surdulice, Novog Pazara, Inđije, TSC-a, Zlatibora.. Van naše zemlje nastupao je u Bosni (Radnik Bijeljina), Sloveniji (Novo Mesto i Iskra Borcice)..

Miloš je kroz dosadašnju karijeru nastupao i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok je sa TSC-om u sezoni 18/19 osvojio pehar Prve lige Srbije, i tako je tim iz Bačke Topole izborio plasman u najjači rang takmičenja u našoj zemlji. 

Bez mnogo polemike dolazak Plavšića je sigurno najveći transfer u okviru PFL-a Subotice, rezultati Proletera će se tokom nastavka sezone pratiti sa posebnom pažnjom, imajući u vidu da je uprava odradila odličan posao za vreme zimskog prelaznog roka.

Do početka prolećnog dela šampionata ostalo je nešto malo više od tri nedelja, prvi duel sastav Proletera igra pred svojim navijačima protiv Sente, utakmica je zakazana za 2. mart sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading