JOŠ UVEK NIJE VREME ZA PANZIJU: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva nastavlja svoju igračku odiseju - ovo je njegova naredna destinacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje kakvom se Mačvanska Mitrovica nije mogla nadati.

JOŠ UVEK NIJE VREME ZA PANZIJU: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva nastavlja svoju igračku odiseju - ovo je njegova naredna destinacija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Podrinja iz Mačvanske Mitrovice prvi deo takmičarske godine u okviru Sremske lige okončali su bna sredini tabele, ali se mora istaći da trenutni bodovni deficit nije nenadoknadiv ukoliko bi se zabeležila serija pozitivnih rezultata u narednm periodu.

 

Sportski kolektiv iz mesta koje je poznato i po nazivu Mala Mitrovica zabeležio je u jesenjem delu skor od osam pobeda i sedam poraza, ali dešavanja u zimskom perlaznom roku govore da u klubu ne sede skršteih ruku i da žele napredak kada je rezultatski aspekt u pitanju.

Ekipu su do sada pojačala petorica fudbalera. Miljan Delić i Nikola Grujić  su stigli iz Slobode iz Donjeg Tovarnika, iz kraljevačke Sloge je stigao Petar Denić, Miloš Stojanović dolazi iz Donjeg Srema 2015, a sada je u Mačvansku Mitrovicu stiglo zasigurno i najzvučnije pojačanje.

Reč je u Dragomiru Vukobratoviću, iskusnom fudbaleru sredine terena koji dolazi iz Mladosti iz Bačkog Jarka, a koji je pe tačno decenije i po nosio i opremu beogradske Crvene zvezde, a iza kojeg je i bogato internacionalno iskustvo igranja u Bosni i Hercegovini, Rusiji, Kazahstanu, Estoniji, Hrvatskoj, Poljskoj i Kipru.

Foto: Starsport

Dragomir Vukobratović dok je nosio plavo-beli dres OFK Beograda

 

- Dragomir Vukobratović:

Datum rođenja: 12. maj 1988. godine

Mesto rođenja: Karlovac

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad), Voždovac (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Inđija (Inđija), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Gazovik Orenburg (Rusija), Sunkar-Kaškelen )Kazahstan), Met-Kuz (Rusija), Levadia Talin (Estonija), Osijek (Hrvatska), OFK Beograd (Beograd), Gornjik (Poljska), Radnik (Surdulica), Proleter (Novi Sad), Enis Aradipu (Kipar), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Podunavac (Belegiš), Hajduk (Divoš), Kabel (Novi Sad), Mladost (Bački Jarak)

Reprezentativna karijera: Srbija U-19 (3 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Vukobratović će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Podrinja gostovati Budućnosti u Salašu Noćajski. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je sastavu iz Mačvanske Mitrovice koja je slavila rezultatom 4:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading