KRSTIĆ PONOVO DEO ANĐEOSKOG STROJA: Svoju ljubav prema klubu je samo dodatno potvrdio ovim postupkom! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je najpotrebniji.

KRSTIĆ PONOVO DEO ANĐEOSKOG STROJA: Svoju ljubav prema klubu je samo dodatno potvrdio ovim postupkom! (VIDEO)

Foto: FK Sušica 1929

Analizirali su čelni ljudi Sušice 1929 tokom aktuelne zimske pauze raspoloživi igrački kadar, nakon čega su odredili pozicije koje treba ojačati, kako bi na proleće tim bio konkurentan za najviši plasman. 

Republika

Prelazni rok otvoren je dolaskom Aleksandra Živića, nakon njega stigao je i Nikola Nestorović, a sada je došlo vreme za promociju trećeg zimskog novajlije. 

Dvadesetjednogodišnji Dušan Krstić vraća se na Sušičko brdo i u nastavku prvenstva predstavljaće veliko pojačanje na putu ka "topljenju" sedam bodova zaostatka za jesenjim prvakom. Krstić je u prethodnom mandatu u opremi Sušice ispisivao najlepše stranice klupske istorije, osvojen je Kup Zapadne Srbije, a igrala se i Srpska liga Zapad. 

Dušan je prve fudbalske korake napravio u Slaviji iz Bresnice, gde je kroz mlađe kategorije stigao i do debija sa prvi tim sa nepunih 16 godina u zonskom stepenu takmičenja. Tada je uprava Sušice odlučila da mlađanog Krstića dovede u svoje redove, i da time ojača tim za srpskoligaški karavan. 

 

 

Dušan je u dve sezone na Sušičkom brdu sakupio 35 prvenstvenih utakmica, i u tom periodu je uspeo sedam puta da zatrese mrežu rivala. Beležio je odlične partije u dresu Sušice i na putu ka osvajanju Kupa, gde je sa svojim tadašnjim saigračima stigao i do glavnog žreba (poraženi od Spartaka iz Subotice). 

Svima dobro poznata situacija sa ekipom Sušice "odvela" je mladog Krstića u redove Kušiljeva, tadašnjeg člana Zone Zapad, gde je bio redovan član postave protekle jeseni (propustio samo jedan meč zbog suspenzije). 

Dobro je poznata svima rečenica "Kažu da je čovek, koji se vrati u kuću koja se urušila, ili lud, ili je to njegova kuća", znajući Krstića, svojim postukom odlučio je da vrati klub tamo gde mu je i mesto, sada je "svojoj kući" najpotrebniji, i mnogo dileme po pitanju povratka nije bilo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading