IZ RABROVA NA SUŠIČKO BRDO: Mladi fudbaler stiže da ojača defanzivni bedem!

Autor:

Sport

10.02.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava nastavlja sa jačanjem igračkog kadra.

IZ RABROVA NA SUŠIČKO BRDO: Mladi fudbaler stiže da ojača defanzivni bedem!

Foto: FK Sušica1929

Zaostaje trenutno ekipa Sušice sedam bodova u odnosu na jesenjeg prvaka Treće lige Kragujevca, i taj zaostatak će tim pokušati da stigne tokom drugog dela sezone.

Republika

Čelni ljudi kluba u proteklom periodu analizirali su raspoloživi igrački kadar, i uvideli su na kojim pozicijama treba ojačati ekipu, kako bi u nastavak sezone ušla što konkurentnija za najviši plasman.

Prelazni rok na Sušičkom brdu otvoren je dolakom Aleksandra Živića, koji je stigao iz Sloge (Desimirovac), a već danas stigla je potvrda i drugog zimskog novajlije. Novak Nestorović, nekadašnji igrač Rabrova iz istoimenog mesta, dogovorio je sve uslove saradnje sa čelnim ljudima kluba i zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Sušice 1929. 

Rođeni Požarevljanin prve fudbalske korake napravio je u Mladom Radniku, zatim je kroz karijeru nastupao za "FK Bambi", Ruadr iz Kostolca i RSK Rabrovo. U Rabrovu je odličnim partijama stigao do kapitenske trake u omladinskoj selekciji, njegove igre nisu promakle čelnim ljudima kluba, i dobio je poziv da se priključi seniorskom timu.

Republika

Foto: FK Sušica 1929

Mladi defanzivac drugi zimski novajlija

Sa prvim timom osvojio je zonski stepen takmičenja u sezoni 20/21, i time je izborio plasman u Srpsku ligu Zapad, prošao je kompletne pripreme sa ekipom za utakmice u višem rangu, a ujedno je nastupao i za omladinsku selekciju tima, sa kapitenskom trakom oko ruke.

Nestorović je odlučio da nastavi školovanje na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, na smeru Stomatologije, i to je na kraju dovelo do njegove odluke da fudbalsku karijeru nastavi na Sušičkom brdu, u opremi Sušice. Novak je defanzivac rođen 2003. godine, odlično se snalazi na poziciji centralnog defanzivca ili desnog beka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading