PAUZA JE GOTOVA: Plavo-beli iz Rakinca pale svoje motore za nastavak sezone!

Autor:

Sport

10.02.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak zadatak, ali ne i nemoguć!

PAUZA JE GOTOVA: Plavo-beli iz Rakinca pale svoje motore za nastavak sezone!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Jako loša polusezona je iza tima iz Rakinca, zimsku pauzu u okviru Podunavske okružne lige ekipa provodi na poslednjoj poziciji sa samo tri osvojena boda.

Republika

Sigurna zona je trenutno udaljena deset bodova, ništa i dalje nije izgubljeno, i sigurno je da niko u redovima Omladinca neće odustati sve dok postoji i matematička šansa za opstanak u ligi. Prvenstvo počinje sredinom marta, dok pripreme u Rakincu kreću ovog vikenda, i iste ekipa i stručni štab otvaraju sa dva prijateljska susreta.

Danas će sastav Omladinca na stadionu u Veliko Orašju odigrati meč sa Mladim Borcem, liderom Opštinske lige Velika Plana. Drugi kotrolni susret zakazan je za sutra (11.02), kada će u 14 časova na stadionu "Široki Potok" gostovati sastav Pobede iz mesta Sepci.

Čelni ljudi kluba odlučili su da dva uvodna meča u sklopu priprema odigraju sa ekipama iz nižeg ranga, ali konkurentima za šampionske pehare i plasman u okružni stepem takmičenja. 

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

U Rakincu se stvarno voli fudbal

Plan ovog vikenda:

Subota 10.02.2024. u 13h Stadion u Velikom Orašju 

Mladi Borac (Veliko Orašje) - Omladinac (Rakinac)

Nedelja 11.02.2024. u 14h Stadion "Široki potok" Rakinac
Omladinac (Rakinac) - Pobeda (Sepci)

Stručni štab Omladinca iz Rakinca je povodom početka priprema za naš portal poručio:

- Biće ovo prilika da se isprobaju nova pojačanja, da se polako vrši uigravanje i sklapanje tima za nove izazove koji nas očekuju tokom ove godine. I svaki izazov nije prepreka, već prilika da pokažemo svoju snagu. Pred nama stoje 15 izazova, kroz 15 utakmica tokom ovog proleća. Kroz koje želimo da pokažemo sve svoje umeće i snagu kako bi smo ostvarili opstanak u Podunavskoj okružnoj ligi na kraju ove sezone.

Na prolećnoj premijeri sastav iz Rakinca gostovaće trenutno petoplasiranom Železničaru iz Kusadaka, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading