OZBILJAN RAD UPRAVE: Reprezentetivac naše zemlje sa Svetskog prvenstva stigao je u Maradik!

Autor:

Sport

09.02.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo najveći transfer u ovom delu Srbije?

OZBILJAN RAD UPRAVE: Reprezentetivac naše zemlje sa Svetskog prvenstva stigao je u Maradik!

Foto: FK Sloga Maradik

Odlična fudbal se igra u Maradiku ove sezone, ekipa zimsku pauzu provodi na deobi druge pozicije na tabeli, sa samo dva boda zaostatka za liderom.

Republika

Na proleće će se voditi velika bitka za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, a čelni ljudi Sloge potrudili su se da što jači uđu u nastavak prvenstva. Pre svega veliki posao odrađen je kada je Željko Kozina odlučio da nastavi svoju misiju u Maradiku, i da barem do kraja sezone predvodi sastav Sloge.

Kada je pitanje trenera bilo rešeno, dosta lakše se pristupilo jačanju igračkog kadra. Prvi zimski novajlija je Davor Popović, fudbaler koji pokriva poziciju štopera, ali i zadnjeg veznog. Radi se o igraču sa internacionalnim iskustvom, u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Indeks i Proleter iz Novog Sada, švedsku Valstu, Palić iz Subotice i Alamty iz Kazahstana. Popović je takođe i futsal reprezentativac Srbije, nastupao je na Svetskom prvenstvu 2021. godine u bojama naše države.

Drugi zimski novajlija stigao je direktno iz redova rivala za najviši plasman, Nemanja Stančić branio je boje Dunava tokom jesenjeg dela, ali će od proleća biti u dresu Sloge. Ovaj stameni štoper je u dosadašnjoj karijeri nastupao još i za Borac (Surduk), 13. Maj iz Zemuna i Dunav (Stari Banovci).

Zajedno sa Stančićem iz Dunava stigao je i Milan Mrđa, fudbaler koji porkiva poziciju desnog beka. Mrđa će baš kao i njegov stari-novi saigrač zameniti plavu opremu crvenom, u dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za Borac (Surduk), Omladinac (Novi Banovci) i Podunavac iz Belegiša.

Za sada uprava je odradila odličan posao u aktuelnom prelaznom roku, pojačanja su barem na papiru prava "pojačanja", a sada je na njima da to kroz rad i trud na terenu pokažu i dokažu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading