ISKUSTVO JE "NA CENI" U PETRIJEVU: Povratak kapitena i dolazak popularnog "Crva" za napad na viši rang!

Autor:

Sport

09.02.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Godine su samo broj".

ISKUSTVO JE "NA CENI" U PETRIJEVU: Povratak kapitena i dolazak popularnog "Crva" za napad na viši rang!

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

Drugi zimski novajlija

Već duži niz godina sastav Petrijevca iz istoimenog mesta takmiči se u okviru Gradske lige Smedereva, ali je u aktuelnom prvenstvu klub istakao kandidaturu za najviši plasman i promenu ranga.

Republika

Zimsku pauzu tim iz Petrijeva provodi na deobi druge pozicije sa 19 osvojenih bodova, pet manje u odnosu na lidera na tabeli. Ekipa je tokom prvenstva zabeležila šest trijumfa, uz po jedan remi i poraz. U utakmici sa aktuelnim jesenjim prvakom fudbaleri su ostali bez bodova, dok su "iks" upisali sa Zepelinom, sa kojim dele drugo mesto na tabeli.

Prelazni rok uprava je otvorila povratkom kapitena, Dalibora Kojića (42), koji se nakon šest godina vraća u tim u kojem je pružao najbolje partije u karijeri, i gde izrastao u lidera, što dokazuje i kapitenska traka. Kojić je stigao iz Jezave, u dosadašnjoj karijeri je sticao iskustvo na mnogim adresama, i njegov dolazak će biti jako zanačajan u prolećnoj borbi za najviši plasman.

Drugi zimski novajlija je još jedan iskusni, prekaljeni igrač, reč je o Ivanu Nikoliću, koji je dve godine mlađi od Kojića. Nikoliž stiže da ojača napad tima, reč je o fudbaleru koji je protekle tri godine bio član fudbalskog kluba Vučak. Godinama unazad defanzivci Petrijevca imali su problem da zaustave Ivana, ali će sada biti dosta lakše, jer će znati da je on postao njihov saigrač.

Uprava kluba je sa dva iskusna igrača dobila veliki "bonus" za prolećni deo, jer je reč o kvalitetnim momcimapre svega, a zatim i fudbalerima. Kroz karijeri Nikolić i Kojić su već bili mnogo puta u situaciji da se bore za najviši plasman, i dosta će značiti izabranicima trenera Ćuluma.

Početak priprema zakazan je za 18. februar, već su zakazane i kontrolne utakmice, serija istih počinje protiv Šumadinca iz Bečmena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading