PO UKUSU UPRAVE: Školovao se u opremi crveno-belih, ali će na proleće istrčati u crno-belom dresu na teren!

Autor:

Sport

09.02.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno pojačanje za nastavak prvenstva.

PO UKUSU UPRAVE: Školovao se u opremi crveno-belih, ali će na proleće istrčati u crno-belom dresu na teren!

Foto: OFK Sinđelić Niš

Osvojio je OFK Sinđelić iz Niša prošle sezone pehar šampiona Zone Centar, tom prilikom postavio je određene rekorde koji će teško biti oboreni u skorijoj budućnosti, a u istom ritmu je nastavio i u višem rangu.

Republika

Zimsku pauzu crno-beli iz Niša provode na petoj poziciji na tabeli sa 26 osvojenih bodova. Jesenji učinak od osam trijumfa, dva remija i pet poraza pozicionirao je tim u gornji deo tabele, drugo mesto udaljeno je samo četiri boda, pa će ekipa pokušati da se što bolje pozicionira na kraju sezone. Lider na tabeli ima 15 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, i jako je teško da će bilo ko ugroziti Trajal iz Kruševca da se ekspresno vrati u Prvu ligu Srbije.

Zimski prelazni rok u redovima Sinđelića otvoren je dolaskom Đorđa Mijlkovića, mladog i talentovanog fudbalera koji je već neko vreme bio na oku uprave, i sada je odlučeno da je vreme za saradnju. Drugo zimsko pojačanje takođe stiže da ojača napad tima, reč je o Jovanu Petroviću, koji je stigao iz opreme Car Konstantina.

Uprava je u toku jučerašnjeg dana promovisala i trećeg zimskog novajliju, reč je o dvadesetjednogodišnjem Aleksandru Iliću koji je proteklu kalendarsku godinu proveo u dresu Vlasine.

Republika

Foto: OFK Sinđelić Niš

Ilić na novoj adresi

Ovaj mladi vezista prve fudbalske korake napravio je u Realu sa Nišave, kasnije je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde iz Beograda. Karijera ga je kasnije odvela na pozajmicu u Dubočicu, nakon čega je transferom prešao u Železničar iz Pančeva. U Srpskoj ligi Istok nastupao je pored Vlasine i u dresu Budućnosti iz Pančeva, i može se reći da je već stekao veliko iskustvo za nastupanje u aktuelnom rangu.

Ilić je zabeležio i nastupe u prvoligaškom karavnu, sa timom iz Leskovca koji se tada takmičio u drugom stepenu takmičenja u našoj zemlji. Sa U19 selekcijom Crvene zvezde stigao je do titule prvaka u sezoni 19/20.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading