NOVO POJAČANJE U ULJMI: Prolećne ambicije iziskuju ozbiljan rad u prelaznom roku!

Autor:

Sport

09.02.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vikend je na programu i prvi prijateljski meč.

NOVO POJAČANJE U ULJMI: Prolećne ambicije iziskuju ozbiljan rad u prelaznom roku!

Foto: FK Partizan Uljma

Radi se u Uljmi ove zime na visokom nivou, dugogodišnji učesnik PFL-a Pančevo "sišao" je ove sezone u Drugu južnobanatsku ligu, ali je cilj ekspresan povratak, i sve se radi kako bi se to i ostvarilo.

Republika

Zaostatak Partizana za baraž pozicijom je trenutno osam bodova, ali to nikoga obeshrabruje, ništa nije izgubljeno, na proleće se klubovi "bore" za čak 39 bodova. Dres crno-belih su u dosadašnjem transfer periodu zadužili Valentin Jovanović, Radoš Vojnov, Sava Balan, Filip Panić, Danilo Živojnov i Stefan Moskić.

Najnovije zimsko pojačanje stiže iz Rapida (Nikolinci), reč je o dvadesetdevetogodišnjem Stefanu Ivljaninu. Reč je o fudbaleru koji je proteklih godinu i po dana bio u timu iz Nikolinaca, sa kojim se takmičio u okviru Opštinske lige Alibunar-Plandište

Republika

Foto: FK Partizan Uljma

Pripreme su uveliko u toku

Stefan može da odgovori zadacima na više pozicija u veznom redu i jedan je od velikih boraca na terenu, igrač za kojeg ne postoji izgubljena lopta. Svi su u Uljmi svesni da će se na proleće voditi velika borba za najviši plasman na tabeli. Rang takmičenja je takav da su privatne obaveze ispred fudbala, pa samim tim se može desiti da tim u pojedinim utakmicama bude "skraćen" izostancima, i zato čelni ljudi Partizana nastavljaju sa jačanjem igračkog kadra.

Pre par dana krenule su pripreme za nastavak sezone, i već se predstojećeg vikenda igra i prvi prijateljski meč. Partizan će snage odmeriti sa Proleterom iz Banatskog Karlovca, i taj meč je zakazan za nedelju, 11. februar. 

Do početka prolećnog dela prvenstva ostalo je nešto malo više od mesec dana, što je sasvim dovoljan period da se igrački ukapiraju, da prihvate zahteve trenera i da spremni uđu u nastavak šampionata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading