PLAVO-BELI JAČI ULAZE U DRUGI DEO SEZONE: Dolazak trenera Malenovića se ispostavio kao odličan potez!

Autor:

Sport

08.02.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pojačanja su promovisana.

PLAVO-BELI JAČI ULAZE U DRUGI DEO SEZONE: Dolazak trenera Malenovića se ispostavio kao odličan potez!

Foto: FK Jedinstvo Konjevići

Nalazimo se na polovini aktuelne fudbalske sezone, a u Konjevićima se već može reći da je uprava dovođenjem trenera Igora Malenovića odradila i više nego dobar posao.

Republika

Mladi i perspektivni šef stručnog štaba je zajedno sa igračima Jedinstva tokom jesenjeg dela stigao do plasmana na treće mesto Zapadno-moravske zone, druga pozicija "beži" samo tri boda. Jesenji prvak u odnosu na prvog pratioca ima šest bodova prednosti, ali po prikazanim partijama biće jako teško da neko ugrozi ekipu Jedinstva Putevi na putu ka šampionskom peharu.

U dosadašnjem transfer periodu uprava kluba je potvrdila dva dolazna transfera. Prvi je dogovoren pred kraj protekle kalendarske godine, Bojan Ivanović razdužio je opremu Sevojna, i u nastavku sezone nosiće dres Jedinstva. Reč je o jednom od najboljih krilnih fudbalera u ligi, koji će sigurno dosta doprineti boljim rezultatima u nastavku sezone. 

Nakon skoro šest nedelja od prvog zimskog novajlije promovisan je i drugi, dugogodišnja želja kluba konačno je i ostvarena. Vladimir Perišić zadužio je opremu Jedinstva i predstvljen je kao veliko pojačanje u Konjevićima. O fudbalskim kvalitetima igrača koji je gotovo celu svoju karijeru proveo u Slobodi iz Čačka ne treba puno trošiti reči, veliki, pa slobodno možemo reći i kapitalan posao završen je dovođenjem Perišića. 

Jedna od najboljih sezona u istoriji Jedinstva se igra u Konjeviću, uprava kluba se potrudila da tokom zimske pauze ojača ekipu, i da se na proleće nastavi sa partijama u visokom ritmu. Sigurno je da će biti još novosti po pitanju transfera, kao i pripremnog perioda koji je uveliko u toku. 

Drugi deo sezone počinje sredinom meseca marta, Jedinstvo na otvaranju prolećnog dela dočekuje jesenjeg prvaka, i tada će imati priliku da smanji zaostatak za liderom, i da borbu za sam vrh učini zanimljivijom.

BONUS VIDEO: 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading