TRILING NOVAJLIJA ZA JAČI RESNIK: Uprava kluba je odradila fantastičan posao njihovim dolaskom!

Autor:

Sport

08.02.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta jači sastav će imati Budućnost.

TRILING NOVAJLIJA ZA JAČI RESNIK: Uprava kluba je odradila fantastičan posao njihovim dolaskom!

Foto: FK Budućnost Resnik

Pojačanje

Prošlogodišnji zonaš se nije najbolje snašao u okviru Prve lige Kragujevca i trenutno se nalazi na poziciji koja vodi u niži rang takmičenja.

Republika

Sastav Budućnosti zimsku pauzu provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli, sa četiri boda zaostatka za sigurnom zonom. Uprava kluba odlučila je da ojača igrački kadar za nastavak prvenstva, prelazni rok u Resniku otvoren je dolaskom iskusnog golmana Miloša Lazovića

U Resniku su u jednom danu promovisana tri velika pojačanja, prvo je Lazar Vulić, tridesetdvogodišnji fudbaler sa bogatim iskustvom igranja i u višim rangovima takmičenja u našoj zemlji. Vulić je proteklu kalendarsku godinu proveo u dresu Zastave, dok je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Sušicu, Slogi iz Kraljevca, Šumadiju, Budućnost, Dinamo iz Vranja.. Oprobao se u dva navrata i u Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali je najdublji trag iskusni vezista ostavio u prvoligaškom karavnu u našoj zemlji. 

Na veliko zadovoljstvo uprave dva sjajna momka i fudbalera opet će zadužiti zeleno beli dres. Nikola Stefanović i Mirko Nikolić nakon nekoliko sjajnih sezona van Kragujevca odlučili su da se vrate u Resnik. Džoni stiže iz Burovca, dok je Mirko u prethodnom periodu nastupao za ŽSK iz Žirovnice, gde je nekoliko godina unazad bio udarna igla ekipe. Prednost za ova dva pojačanja je i to što je reč o "domaćim igračima".

Uprava je potvrdila da će se u narednim danima obaviti promocija novih zimskih pojačanja, a da je već spreman i plan priprema za nastavak sezone, o kojima će takođe ubrzo biti reči.

Drugi deo prvenstva Budućnost otvara pred svojim navijačima protiv fenjeraša na tabeli, sastava Kolonije, prvi duel ova dva tima završen je bez golova, ali je sada ulog veliki, pa će oba kluba krenuti po tri boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading