IZ DESIMIROVCA NA SUŠIČKO BRDO: Prvi zimski novajlija je zvanično promovisan!

Autor:

Sport

08.02.2024

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredina terena će biti još jača!

IZ DESIMIROVCA NA SUŠIČKO BRDO: Prvi zimski novajlija je zvanično promovisan!

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Dosta toga se radilo u aktuelnoj zimskoj pauzi na Sušičkom brdu, stizale su novosti iz kluba po pitanju mnogih novosti, a sada je došlo vreme i za aktivnosti po pitanju igračkog kadra.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji sa osvojenih 25 bodova, što je sedam manje u odnosu na jesenjeg prvaka. Zaostatak "postoji", ali niko u klubu ne planira da olako odustane, cilj za prvu sezonu je da se izbori plasman u viši rang, i ka tom cilju će igrači krenuti na proleće. 

Prvi zimski novajlija stiže iz Druge gradske lige, iz redova Sloge iz Desimirovca, koja je sezonu ranije bila deo najelitnijeg gradskog ranga takmičenja u Kragujevcu. Aleksandar Živić (22), momak koji je prve fudbalske korake napravio u školi fudbala Apolon 04, nakon čega je zbog Vojne gimnazije uzeo pauzu od fudbala. 

Nakon školovanja Živić se vraća aktivnom igranju fudbala i stiže u dres Sloge, gde provodi pune četiri sezone. U Desimirovcu je nastupao u okviru prve, ali i druge lige, i stekao je određeno iskustvo koje će sigurno značiti Sušici u nastavku prvenstva.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Prvi zimski novajlija

Popularni Žile može odgovoriti zadacima na poziciji zadnjeg i prednjeg veznog, i njegovim dolaskom sredina tima sa Sušičkog brda će biti još jača. Igrački kadar Sušice sadrži veliki broj studentarije, pa je i Aleksandar jedan od njih, on se školuje na Pravnom fakultetu u Kragujevcu.

U narednim danima se mogu očekivati nove objave povodom promena u igračkom kadru Sušice. Ekipa će uskoro krenuti sa pripremama za prolećni deo prvenstva, koji ekipa otvara na gostovanju sastavu Kragujevca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading