DEFICITARNA POZICIJA JE DODATNO OJAČANA: Erićev zadatak u Grbicama će biti da poboljša efikasnost pred golom rivala!

Autor:

Sport

07.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti novajlija u dresu crveno-belih.

DEFICITARNA POZICIJA JE DODATNO OJAČANA: Erićev zadatak u Grbicama će biti da poboljša efikasnost pred golom rivala!

Foto: FK Sloboda Grbice

Bivši zonaš u aktuelnom prventvu Prve lige Kragujevca promenjivom formom stigao je do plasmana na sredinu tabele.

Republika

Zima se u Grbicama provodi na sedmoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, bodovni saldo obezbeđen je uz pomoć pet trijumfa i dva remija, dok je ekipa šest puta ostala praznih šaka. Uprava je odlučila da u određenoj meri izmeni igrački kadar Slobode za nastavak prvenstva.

Prelazni rok otvoren je dolaskom napadača Otovića, zatim je stigao golman Ristić, bek Dimitrijević, dok je seriju novajlija do sinoć zatvorio vezista Filip Sever, ali je sada došlo vreme za promociju petog zimskog pojačanja.

Dvadesetpetogodišnji Miloš Erić proteklu kalendarsku godinu proveo je u dresu BSK-a (Borač), sa kojim se takmičio u okviru Šumadijske okružne lige, ali je sada odlučio da promeni sredinu, i u nastavku sezone braniće boje Slobode.

Republika

Foto: FK Sloboda Grbice

Crveno-beli nastavili sa pojačanjima

U protekloj polusezoni Erić je opremu BSK-a na terenu nosio na devet mečeva, od toga su osam bila u ligi, dok je jednom nastupio i u okviru kup takmičenja. U dosadašnjoj karijeri Miloš je nastupao i za Budućnost iz Resnika, Sušicu, Vodojažu, dok je u mlađim kategorijama igrao za Radnički i Šumadiju iz Kragujevca.

U aktuelnom zimskom prelaznom roku ekipa je ojačana sa dva odlična napadača, Sloboda je tokom 13 ligaških utakmica mrežu rivala tresla u 19 navrata, i to je dovelo do epiteta drugog najslabijeg napada u ligi. Upravo su Erić i Otović fudbaleri koji su dovedeni da taj broj poprave, i da se na proleće njihovim golovima napravi proboj ga gornjem delu tabele.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading