RADI SE PUNOM PAROM: Uprava kluba već je završila veći deo posla u zimskom prelaznom roku!

Autor:

Sport

06.02.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kombinacija povratnika i novajlija.

RADI SE PUNOM PAROM: Uprava kluba već je završila veći deo posla u zimskom prelaznom roku!

Foto: FK Mladost Novo Selo

Odlično je otvorena sezona u Novom Selu, ekipa je u prvih šest mečeva od starta takmičarske godine bila bez poraza, ali je kasnije napravljena negativna serija.

Republika

Šest vezanih poraza zabeležio je sastav Mladosti, i to je dovelo do nešto slabijeg plasmana za vreme zimske pauze. Učinak od četiri trijumfa, isto toliko remija i sedam poraza bio je dovoljan za 16 osvojenih bodova, odnosno za deveto mesto na tabeli.

Prvi tim u zoni ispadanja ima samo tri boda manje u odnosu na Mladost, pa će se na proleće "juriti" preko potrebni bodovi kako se ekipa iz Novog Sela ne bi dovela u situaciju da se bori za opstanak u ligi.

Prelazni rok otvoren je promocijom Jagoša Lekića (24) i Petra Nikolića (19). Seriju dolazaka nastavio je Stevan Milićević (31), koji spada u grupu povratnika, i koji je stigao iz Napretka (Simićevo). Četvrti novajlija stigao je iz Lokomotive (Lapoovo), a reč je o Filipu Staletoviću (21).

Uprava je predstavljanje zimskih pojačanja nastavila potvrdom saradnje sa Milanom Simonovićem (16), koji je nakon omladinske selekcije Morave iz Velike Plane nastupao za Napredak iz Markovca. Novajlija "iz komšiluka" je Božidar Jocić (19), mladi čuvar mreže koji je u prethodnom periodu nastupao zajedno sa Simonovićem u Markovcu, pre toga je bio član Karađorđa (Rača) i Grizlija iz Saranova. 

Klub je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama potvrdio da je došlo do rastanka sa četiri dosadašnja fudbalera. Nemanja Grujić, Milan Đalović, Marko Nikolić i Jovan Krstić razdužili su opremu tima iz Novog Sela, i oni su slobodni u izboru nove sredine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading