NASTAVLJA SE JAČANJE IGRAČKOG KADRA: Stigla je i potvrda o angažovanju novog sportskog direktora!

Autor:

Sport

06.02.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za odmor nema.

NASTAVLJA SE JAČANJE IGRAČKOG KADRA: Stigla je i potvrda o angažovanju novog sportskog direktora!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Prošlosezonski plasman na šesto mesto "razmazio" je navijače, i aktuelno "zimovanje" na 13. poziciji na tabeli nije nešto što se očekivalo u Donjem Stopanju.

Republika

Već smo obavestili naše čitaoce o određenim promenama u redovima Plantaže, nova uprava kluba je odlučila da u drugi deo sezone uđe i sa izmenom na mestu trenera, Dejana Stojanovića nasledio je Bojan Zdravković. Što se tiče novajlija u igračkom kadru prvi je stigao Veljko Trajković, nakon njega opremu su zadužili i Dušan Mitić, kao i Stefan Tošić.

Četvrti zimski novajlija stiže da ojača napad Plantaže, reč je o Armandu Aguševiću (18) koji dolazi iz ekipe Pukovca. Aguševića karakteriše velika brzina, i odlični prodori po levoj strani terena gde uglavnom igra na mestu krilnog napadača. U dosadašnjoj karijeri pored nastupa za tim iz Zone Centar, igrao je i za mlađe kategorije Lidera i Dubočice iz Leskovca. Armando ima status "bonus" igrača, što će dodatno "pomoći" treneru prilikom sastavljanja starte postave.

Nakon njega promovisan je i novi-stari fudbal, kao peto zimsko pojačanje. Jovica Cvetanov, se vraća u dres u kojem je bio najbolji strelac i jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule šampiona Jablaničke okružne lige. U okrugu je Cvetanov poznat kao univerzalac, a još je poznatiji po ludom temperamentu. Sada se vratio među drugare da pomogne u borbi za opstanak, ali će ujedno obavljati i funkciju sportskog direktora kluba.

Do početka drugog dela sezone Zone Jug ostalo je nešto malo manje od mesec dana, igrači se nalaze trenutno u trenažnom procesu, a uskoro će početi i sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Jedna od važnijih polusezona je ispred kluba, i svi će se potruditi da ispune cilj koji je zacrtan, a to je opstanak u ligi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading