RADNO U GRBICAMA: Uprava je već promovisala kvartet zimskih pojačanja!

Autor:

Sport

06.02.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se krene u pripreme za nastavak sezone.

RADNO U GRBICAMA: Uprava je već promovisala kvartet zimskih pojačanja!

Foto: FK Sloboda Grbice

Pre dve godine ekipa Slobode (Grbice) takmičila se u okviru zonskog stepena takmičenja, ali je trenutno tim na zimskoj pauzi Prve lige Kragujevca.

Republika

Jesenji deo prvenstva Sloboda je završila sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i šest poraza, što je bilo dovoljno za plasman na sedmo mesto na tabeli. Bodovni saldo na koti 17 smestio je tim na 12 bodova udaljenosti od lidera, odnosno devet od zone ispadanja.

U toku jučerašnjeg dana u prostorijama Slobode u Grbicama održana je prozivka igrača, tom prilikom predstavljena su pojačanja, ali su obelodanjeni i odlasci. Za sada su klub napustili Nikola Božić i Bogdan Jakovljević.

Prvi zimski novajlija Slobode je Miloje Otović, fudbaler koji stiže iz Košutnjaka, i predstavljaće veliko pojačanje za tim. Po mnogima Otović je jedan od najboljih napadača u ligi, protekle jeseni zabeležio je odličan učinak, i svi se nadaju da će sa istim nastaviti u Grbicama. Nakon Miloja, promovisan je i stameni čuvar mreže, Pavle Ristić, koji stiže iz Stanova. Pavle je svojim partijama pokazao da je i više nego pozudan golman, i da će defanzivna linija njegovim prisustvom biti još jača.

Filip Sever protekle jeseni u dresu fudbalskog kluba Borba pružao je odlične partije, vezni red njegove sada već bivše ekipe bio je nezamisliv bez njega, ali je sada došlo vreme za novi izazov u karijeri. Sever će pokušati da "poveže" Slobodu na proleće, kako bi plasman bio što bolji. Iz iste sredine stigao je i Aleksa Dimitrijević, koji igra na poziciji beka.

Za sada i dalje nije poznat raspored pripremnih utakmica, i o tome će sigurni biti reči u narednim danima. Prelazni rok se u našoj zemlji zatvara za desetak dana, pa će uprava imati vremena da dodatno ojača igrački kadar za prolećne izazove.

BONUS VIDEO: 

 


 
 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading