DOBRO POZNATA LICA SE VRAĆAJU U TIM: Trener Krstić će imati na raspolaganju Tadića i Ilića!

Autor:

Sport

06.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se serija pojačanja u Zajači.

DOBRO POZNATA LICA SE VRAĆAJU U TIM: Trener Krstić će imati na raspolaganju Tadića i Ilića!

Foto: FK Antimon Zajača

Situacija sa bodovnim saldom u Zajači je takva da će se sastav Antimona na proleće boriti za opstanak u Mačvanskoj okružnoj ligi.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi u zoni ispadanja, sa četiri boda zaostatka za sigurnom zonom. Na 15 ligaških utakmica igrači Antimona osvojili su isto toliko bodova, pa će na proleće biti potrebni dosta bolji rezultati, kako bi klub opstao u ligi.

Uprava kluba je odlučila da sa određenim izmenama uđe u nastavak prvenstva, pre svega izabran je novi šef stručnog štaba. Operacija "opstanak" poverena je Zoranu Krstiću, dugogodišnjem igraču Antimona, i rekordera po broju odigranih utakmica u dresu sastava iz Zajače. Nakon njega promovisana su i pojačanja u igračkom kadru, stigao je Bojan Kovačević i Miloš Ignjatović.

Milorad Tadić (19) će po treći put obući adres Antimona, reč je o igraču koji je proteklih 18 meseci bio član Luk-a iz Voćnjaka. U dosadašnjoj karijeri ovaj centralni vezista nastupao je još za Loznicu i Radnički-Klupci.

Na raspolaganje treneru Krstiću stavio se i Ognjen Ilić (26), dugogodišnji član tima iz Zajače je zbog teže povrede kolena pauzirao gotovo nešto malo manje od godinu dana, ali je sada povreda prošlost, i spreman je da se vrati u takmičarski pogon. Ilić je gotovo celu svoju karijeru proveo u Zajači, sem "izleta" od godinu dana u dresu Luk-a.

Što se tiče pripremnog perioda, početak istog je zakazan za 11. februar, uprava će se potruditi da do tada oformi igrački kadar, i da se pripremni na pravi način za nastavak sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading