DA LI JE OVO NAJAVA NOVE SARADNJE?! Bivši trener i član crno-belih u poseti klubu koji se bori za opstanak u ligi!

Autor:

Sport

06.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav bi ovo posao bio..

DA LI JE OVO NAJAVA NOVE SARADNJE?! Bivši trener i član crno-belih u poseti klubu koji se bori za opstanak u ligi!

Foto: Starsport

Milan Radin, Bojan Ostojić, Leandre Tavamba i Miroslav Đukić

Dugogodišnji učesnik okružne lige iz Štitara u aktuelnom prvenstvu nalazi se trenutno u teškoj situaciji, na proleće ekipu očekuje borba za opstanak u ligi.

Republika

Prošlogodišnji osvajač šestog mesta u Mačvanskoj okružnoj ligi, sastav Jedinstva trenutno zimsku pauzu provodi na 14. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova. Ekipa je zabeležila tri trijumfa, pet remija i sedam poraza, što je klub smestilo na pet bodova zaostatka za sigurnom zonom.

Sredinom meseca januara pojavila se informacija da će proslavljeni srpski košarkaš, Milan Mačvan preuzeti funkciju direktora Mačve iz Šapca, međutim ubrzo je iz kluba stigao demant po pitanju ove priče. Međutim, sada je Mačvan posetio tim iz Štitara, i tom prilikom je upriličen prijem za bivšeg "asa" Partizana.

Pored Mačvana, u posetu Jedinstvu stigao je i Miroslav Đukić, proslavljeni trener kojeg fudbalski ljubitelji u našoj zemlji najviše pamte po partijama u dresu Partizana, ali i utakmicama na klupi tog tima. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Štitar

Poseta koja će sigurno značiti

Uprava Jedinstva je za ovaj događaj spremila i dres sa brojem pet, koji je Mačvan potpisao i koji je već našao svoje mesto u ramu, koji će krasiti klupske prostorije. Nema sumnje da će ovaj dolazak sigurno u nekoj meri podići atmosferu u timu, i da će dodatno motivisati igrače da na proleće što boljim partijama stignu do opstanka u ligi.

Drugi deo sezone sastav Jedinstva otvara na gostovanju Mladosti iz Prnjavora, prvi duel ova dva tima završen je remijem, bez golova. Što se tiče aktuelnog zimskog prelaznog roka, za sada nema informacija o promenama u ekipi, ali će sigurno u narednom periodu uprava kluba i zvanično potvrditi pojačanja sa kojima se kreće u misiju "opstanak".

BONSU VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading