"PANUĆI PONOVO U CRNO-BELOM": Panović se nakon takmičenja u zonskom rangu vraća u staro društvo!

Autor:

Sport

05.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan posao uprave kluba.

"PANUĆI PONOVO U CRNO-BELOM": Panović se nakon takmičenja u zonskom rangu vraća u staro društvo!

Foto: Privatna arhiva Miloša Panovića

Odlično se fudbalski klub Prvi Partizan snalazi u okviru Zlatiborske okružne lige, uglavnom se na kraju sezone plasira u sredini tabele, što je slučaj i nakon jesenjeg dela aktuelne takmičarske godine. 

Republika

Sastav iz Užica nakon prvog dela sezone sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i sedam poraza drži devetu poziciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 17 postavio je tim u situaciju da je bliži donjem delu tabele, nego borbi za sam vrh, pa će se na proleće težiti da se što pre obezbedi opstanak u ligi.

Miloš Panović (36) proteklih godinu dana sa velikim uspehom nastupao je za ekipu Čajetine, sa kojom je stigao do titule prvaka okružne lige, i protekle jeseni je sa svojim sada već bivšim timom nastupao i u zonskom stepenu takmičenja. Panović i pored mnogobrojnih ponuda ove zime odučio da se vrati u sastav u kojem je bio od 2019. do 2022. godine. 

U dosadašnjoj karijeri prvi zimski novajlija Prvog Partizana je nastupao za Kapedunum, Zlatibor, Crnokosu, Jedinstvo Putevi, Biosku i Slobodu. Stekao je Panović veliko iskustvo igranja kako u zonskom rangu, tako i u Srpskoj ligi Zapad, i sada je odlučio da pomogne svojim starim saigračima na putu ka što boljem plasmanu.

Prvi zimski novajlija Partizana je u dosadašnjoj karijeri igrao na poziciji desnog beka, ali i štopera, mada je u poslednje vreme uglavnom na mestu zadnjeg veznog. Neke od njegovih karakteristika su odlična defanziva, dobar pregled igre, siguran pas i verovatno jedan od najboljih tajminga za skok igru. 

Drugi deo sezone tim iz Užica otvara na gostovanju Omladincu (Zdravčići), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading