"KAMBIASO" STIŽE DA POMOGNE U BORBI ZA OPSTANAK: Fudbaler iz višeg ranga četvrti je novajlija u redovima Batovca!

Autor:

Sport

05.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan mladi igrač.

"KAMBIASO" STIŽE DA POMOGNE U BORBI ZA OPSTANAK: Fudbaler iz višeg ranga četvrti je novajlija u redovima Batovca!

Foto: FK Batovac

Prvi deo aktuelne sezone odigran je u nešto slabijoj formi u redovima Batovca, i to je dovelo do plasmana u donji deo tabele. Trenutno ekipa drži 12. mesto, koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Republika

Ove zime odluka čelnih ljudi kluba je da dođe do promena na svim nivoima. Igrački kadar u dosadašnjem transfer periodu osvežen je dolaskom Dušana Milutinovića, Lazara i Jovana Stanojevića, dok je na mesto predsednika stigao mladi Nemanja Icić. Treba napomenuti da je Batovac jedan od retkih sportskih kolektiva gde su uglavnom mladi momci na gotovo svim "zadacima".

Aktuelni član Braničevske okružne lige je od svog osnivanja 2017. godine odradio zaista veliki posao, kako na polju infrastrukture, tako i na ostalim delovima sportskog kolektiva. Cilj za drugi deo sezone će biti pre svega da se osigura opstanak u ligi, i s tim u vezi dogovoreno je novo pojačanje.

Dvadesetjednogodišnji Stefan Pujkilović nakon dve i po sezone u dresu RSK-a iz Rabrova i takmičenja u okviru zonskog stepena takmičenja, odlučio se da karijeri nastavi u dresu Batovca. 

Stefan je svojim partijama na terenu dobio nadimak "Kambiaso", reč je o fudbaleru koji igra na poziciji veznog, i koji u okružnu ligu stiže sa velikim iskustvom, i pored "mlade krštenice". 

Prve fudbalske korake četvrti zimski novajlija Batovca napravio je u školi fudbala "Presing", kasnije je prošao gotovo sve mlađe kategorije Mladog Radnika, u karijeri je pored RSK-a u seniroskom pogodu nastupao i za Đerdap iz Golubca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading