DVA ODLIČNA POSLA UPRAVE: Cilj za drugi deo sezone je svima dobro poznat!

Autor:

Sport

05.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja želja je napokon tu.

DVA ODLIČNA POSLA UPRAVE: Cilj za drugi deo sezone je svima dobro poznat!

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Tim iz Zleginja je prošle sezone samim učestvovanjem u Zoni Zapad napravio veliki uspeh, a ako se na to doda da je završio na petoj poziciji, može se reći da je iza kluba jedna od uspešnijih takmičarskih godina.

Republika

Trenutno se sastav Vinogradara nalazi na deobi desete pozicije, sa 15 osvojenih bodova, prvi tim ispod crte ispadanja ima samo jedan bod manje, pa ekipi na proleće predstoji borba za opstanak u ligi. Bodovni saldo obezbeđen je "uz pomoć" pet trijumfa, dok su četiri osvojena pred svojim navijačima. Uprava kluba je odlučila da ojača igrački kadar na određenim pozicijama, i za sada su promovisana dva nova fudbalera. 

Jedan od najboljih fudbalera Rasinskog okruga, "gol mašina", i jedan od najboljih fudbalera Župe iz Aleksandrovca odučio je da karijeru nastavi u Zleginju, reč je o Vojkanu Lisincu (29). Uprava Vinogradara je već u par navrata pokušavala da dogovori ovaj transfer, međutim sada su se poklopile kockice, i na obostrano zadovoljstvo saradnja je dogovorena. Lisinac je u dosadašnjoj karijeri između ostalog nastupao za Napredak, Trajal, Polet iz Trbušana, Rubin.. I sada će od proleća sa svojim rođenim bratom igrati za isti klub.

Drugo zimsko pojačanje je Nemanja Pavlović (26), popularni "Ševa" je proteklih šest meseci nastupao za ekipu Rasine (Vitanovci), dok je pre toga igrao za Majdevo-Kupci i Bošnjane. Njegovim dolaskom Vinogradar je dobio igrača koga krasi borbenost, agresivnost, odgovornost, i koji može odgovoriti zadacima na više pozicija u timu. 

Igrači Vinogradara su već u trenažnom procesu, odigrali su već i dve prijateljske utakmice u sklopu priprema za drugi deo sezone. Do početka prvenstva na programu su još tri meča, rivali će biti OFK Kosanica i Goč.

Tim iz Zleginja će pre početka prvenstva (18.02), odigrati meč osmine finala Kupa u kojem će snage odmeriti sa ekipom Kopaonika

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading