TRI POTPISA U DANU: Jedan od novajlija je najavljen kao NAJVEĆE klupsko POJAČANJE U XXI VEKU! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se pripremaju za nastavak borbe za bodove.

TRI POTPISA U DANU: Jedan od novajlija je najavljen kao NAJVEĆE klupsko POJAČANJE U XXI VEKU! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Šarbane

Fudbaleri Šarbana iz istoimenog mesta u opštini Ub, jesenji deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok" okončali su na 11. poziciji na tabeli sa svega dva boda više u odnosu na poslednjeplasiranu Slogu iz Vrhovine.

 

Zabeležili su crveno-beli skor od dve pobede, tri remija i sedam poraza i već sada je jasno da ih u nastavku takmičenja očekuje borba za osptanak u šestom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako bi ciljeve kluba u narednom periodu lakše ostvarili, agilno rukovodstvo zimsku pauzu koristi za jačanje igračkog kadra, a samo u jednom danu predstavljena su trojica novajlija.

Drec crveno-belih boja u narednom periodu nosiće Nikola Jovanović, Andrija Gligorijević i Lazar Denić.

Nikola Jovanović igra na poziciji krilnog napadača, a u Šarbane stiže iz ekipe Vrelo Sporta. U pitanju je fudbaler koji je ponikao u lazarevačkom Borcu i kojem je predviđana veća karijera, do koje ipak nije došlo.

Andrija Gligorijević stiže iz ekipe Pepeljevca i igra na poziciji najisturenijeg napadača. Pre dresa Pepeljevca nosio je opremu Senjaka za koji je postigao neverovatnih 30 pogodaka. Treba napomenuti da je u pitanju fudbaler koji se nalazi na završnoj godini studija na Fakultetu za fizičko vaspitanje, tako da se od njega očekuje mnogo kako na samom terenu, tako i van njega.

 

Poslednji igrač kojeg je klub predstavio, jeste Lazar Denić. Reč je o veznom fudbaleru sa britanskim stilom igre koji u Šarbane stiže iz draževačkog Torpeda, a koji je ranije nastupao za obrenovački Radnički, GSP Polet Dorćol i kumodraški Torlak. O kakvom je igraču reč, dovoljno govori podatak da je predstavljen kao najveće klupsko pojačanje u XXI veku.

Sva trojica novajlija priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Šarbane dočekati Polet iz Donjeg Lajkovca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Poleta rezultatom 2:0, a predstojeći duel u velikoj meri će odrediti sudbinu oba kluba u aktuelnoj takmičarskoj godini,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading