POVRATAK SVOJOJ KUĆI: Maksimović je još u mlađim danima pokazao veliki talenat, sada se vraća kao izgrađeni fudbaler spreman za nove izazove!

Autor:

Sport

05.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi zimski novajlija Šumadije.

POVRATAK SVOJOJ KUĆI: Maksimović je još u mlađim danima pokazao veliki talenat, sada se vraća kao izgrađeni fudbaler spreman za nove izazove!

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

U poslednjih par sezona sastav Šumadije 1903 uglavnom se plasira u gornji deo tabele Šumadijsko-raške zone, identična situacija je i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na četvrtoj poziciji sa prednošću od šest bodova u odnosu na prvog pratioca, Šumadija se izdvojila sa vodećim timovima u odnosu na ostatak lige, i na proleće će "pojuriti" sam vrh tabele.

Prelazni rok u redovima Šumadije otvoren je dolaskom krilnog fudbalera Alekse Despotovića, koji je proteklih godinu i po dana u istoj ligi nastupao za Srbiju iz Ilićeva. Ubrzo je došlo vreme za promociju drugog zimskog pojačanja.

Dvadesetdvogodišnji Stefan Maksimović dete "Apolona 4" u nastavku sezone braniće boje Šumadije 1903. Šef struke Aleksandar Dedić dobro je upoznat sa njegovim kvalitetima, jer ga poznaje još od malena. Maksimović igra na poziciji štopera, ali može odgovoriti i zadacima na mestu beka.

Republika

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

Čelni ljudi rade odličan posao

Nakon Apolona, nastupao je za omladinske selekcije Napretka iz Kruševca i Radničkog 1924 iz Kragujevca. Prve seniroske minute je upisao upravo u dresu Šumadije, gde je nakon odličnim partija otišao u srpskoligaške klubove, Sušicu i Radničkog iz Svilajnca. U dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za Orlove iz Jasenova.

Maksimović se sada vraća u klub sa velikim iskustvom, u mlađim danima je pokazao da ima kvalitet, isti je sada nadogradio i sigurno je da će biti veliko pojačanje za nastavak sezone. Uz dolazak dva mlada i talentovana igrača već sada je jasno da će Šumadija biti dosta jača na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading