DESPOTOVIĆ MENJA KLUB, ALI NE I LIGU: Krilni napadač će u nastavku sezone braniti boje Šumadije!

Autor:

Sport

03.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đak Radničkog iz Kragujevca.

DESPOTOVIĆ MENJA KLUB, ALI NE I LIGU: Krilni napadač će u nastavku sezone braniti boje Šumadije!

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

Bivši srpskoligaš u aktuelnoj sezoni trenutno drži četvrto mesto na tabeli, i na proleće će se boriti za što bolje mesto u samom vrhu lige.

Republika

Sastav Šumadije protekle jeseni zabeležio je osam trijumfa, dva remija i četiri poraza, što je bilo dovoljno za bodovni saldo na koti 26. Lider na tabeli ima 13 bodova više, dok drugoplasirani sastav "beži" timu iz Kragujevca.

Sastav Šumadije u odnosu na petoplasiranu Budućnost iz Konareva ima šest bodova prednosti, i to znači da se ekipa izdvojila sa vodećim timovima u odnosu na ostatak lige. Protekle nedelje održana je prva prozivka i trening u sklopu priprema za nastavak sezone, i a sada je došlo vreme za promociju novajlija.

Dvadesetogodišnji Aleksa Despotović nakon godinu i po dana provedenih u dresu Srbije iz Ilićeva odlučio se za promenu sredine, i on će u nastavku sezone biti u istoj ligi, ali će nositi opremu Šumadije 1903.

Republika

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

Radi se ozbiljno u Kragujevcu

Aleksa igra na poziciji levog krila, u proteklom periodu bio je standardan član tima iz Ilićeva, i njegova "prednost" je to što ima status "bonus igrača". Prošao je kompletnu školu fudbala Radničkog 1923 iz Kragujevca, reč je o školovanom fudbaleru koji je spreman za dokazivanje i dalji napredak u karijerji.

Uprava kluba je u dogovoru sa trenerom Aleksandrom Dedeićem odlučila da uključi i par omladinaca u pripreme prvog tima, kako bi bili na oku šefu stručnog štaba, i kako bi on mogao da vidi na koga može da računa za predstojeće izazove.

Što se tiče odlazaka, Predrag Pavlović, Arsenije Kočanović, Danijel Savić i Miloš Đorđević nisu više članovi Šumadije, i oni su slobodni u izboru nove sredine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading