PLAVO-BELI POJAČANI ULAZE U DRUGI DEO SEZONE: Borba za plasman u viši rang je sada već izvesna!

Autor:

Sport

03.02.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je dogovorila pet zimskih pojačanja za sada.

PLAVO-BELI POJAČANI ULAZE U DRUGI DEO SEZONE: Borba za plasman u viši rang je sada već izvesna!

Foto: FK Šantarovac

Plavo-belo dobro stoji svima u Šantarovcu

U redovima Šantarovca ove sezone igra se fudbal koji ekipu plasira u konkurenciju za viši rang takmičenja, što pokazuju i rezultati nakon jesenjeg dela prvenstva.

Republika

Zimsku pauzu tim provodi na trećoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 33. Učinak od deset trijumfa, tri remija i dva poraza trenutno je dovoljan za mesto koje vodi u baraž za plasman u viši rang, lider je na udaljenosti od šest bodova.

Uprava kluba ne planira da odustane od borbe za najviši plasman, u proteklih par dana zvanično je potvrdila dolazak pet fudbalera u njihove redove. 

Prvi novajlija je Nemanja Nikolić, koji dolaz iz Bratstva (Međureč), sa kojim je nastupao u aktuelnom rangu, ali i u okružnoj ligi. Nikolić je prve fudbalske korake napravio upravo u Šantarovcu, i njegova velika prednost je to što može odgovoriti zadacima na više pozicija na terenu. Iz istog kluba stigao je i Uroš Simić, koji je i pored ponuda iz višeg ranga odlučio da prihvati ponudu plavo-belih. O njegovim kvalitetima dovoljno govori činjenica da je bio godinama među najboljim igračima i strelcima u timu iz Međureča.

Treće zimsko pojačanje je Viktor Jeremić, koji stiže iz okružne lige gde je nastupao za Moravu iz Ribara, reč je o povratniku u tim, koji je nakon mlađih kategorija Jagodine nastupao za Šantarovac gde je igrao na mestu krila i beka. Serija dolazaka nastavljena je promocijom Aleksandra Milića, koji je igrao dosta jače rangove takmičenja. U proteklom periodu Milić je nastupao za Kolare.

Niz dolazaka za sada "zatvara" Miloš Stanojević, koji će pojačati konkurenciju na mestu golmana. Stojanović je iskusan čuvar mreže, koji je nastupao poslednji put za ekipu PSS, preko gradske lige ponovo stiže u dres Šantarovca, gde će verovatno i završiti karijeru. 

Po dosadašnjim novajlijama može se videti da uprava zna tačno šta joj treba, kako bi se na proleće ekipa "pobila" za što bolju poziciju u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading