INTERESENATA JE BILO DOSTA: Aleksić je ipak odlučio da obuče dres Partizana!

Autor:

Sport

31.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo će se priključiti i pripremama.

INTERESENATA JE BILO DOSTA: Aleksić je ipak odlučio da obuče dres Partizana!

Foto: FK Partizan Glogovac

Jesenja titula u okviru Međuopštinske lige Sever "stanuje" u Glogovcu, i čelni ljudi Partizana za vreme pauze čine sve kako bi tim na proleće uspeo da da se zadrži na liderskoj poziciji.

Republika

Uprava tima iz Glogovca je prelazni rok otvorila sa tri pojačanja iz zonskog ranga, golman Marko Ostojić stigao je iz Morave (Ćuprija), dok su Boban Mladenović i Stefan Todorović protekle jeseni bili članovi Mladodsti (Jovac), sva trojica su stigla iz Zone Zapad.

Sportski direktor Mirković je pre par dana za naš portal pričao o početku priprema, i prelaznom roku, tada je napomenuo da se još ništa ne zna, i da su mogući novi dolasci i odlasci.

Aleksandar Aleksić (31) proteklu kalendarsku godinu proveo je u redovima tima iz Međureča, ali je u toku jučerašnjeg dana promovisan kao četvrti novajlija u Glogovcu. Aleksić je protekle jeseni nastupao sa velikim uspehom za ekipu Bratsva, gde je bio jedan od najboljih igrača, i nosioc tima.

Republika

Foto: FK Partizan Glogovac

Aleksić na promociji

Ovaj iskusni fudbaler koji može pokriti više pozicija na sredini terena je godinama nastupao u okružnom rangu, i time je stekao veliko iskustvo. U par navrata je branio boje Bratstva u dosadašnjoj karijeri, a pored toga bio je i član Kolonije i Oniksa iz Lozovika.

Ove zime veliki broj klubova je bio zainteresovan za fudbalera Bratstva, njegova velika prednost je to što pored sredine terena, zna da odigra dosta kvalitetno i u napadu, pa je još više time privukao pažnju u aktuelnom prelaznom roku, ali je izabrao da pojača Partizan. 

Aleksić će se već na sledećem treningu staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba, Ivici Petroviću, i imaće sasvim dovoljno vremena da se upozna sa zahtevima novog trenera, ali i kluba, kao i samih saigrača.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading