NINE SE VRAĆA KUĆI: Spreman je da pomogne svom matičnom klubu u borbi za plasman u viši rang!

Autor:

Sport

30.01.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matični klub se ne zaboravlja!

NINE SE VRAĆA KUĆI: Spreman je da pomogne svom matičnom klubu u borbi za plasman u viši rang!

Foto: FK Pambukovica

Ekipa Pambukovice u protekle četiri godine promenila je tri ranga takmičenja, krenula je od okružne lige, dok se trenutno takmiči u okviru Opštinske lige Ub (grupa Zapad)

Republika

Zimsku pauzu sastav Pambukovice provodi na deobi druge pozicije sa 13 osvojenih bodova, što je četiri manje u odnosu na jesenjeg prvaka. Ekipa je zabeležila učinak od četiri trijumfa, jednog remija i dva poraza. Oba meča u kojima je klub ostao "praznih šaka" odigrani su na gostovanjima, pa će tim pred svojim navijačima na proleće imati priliku za revanš.

Uprava kluba krenula je sa jačanjem igračkog kadra, i već je dogovoren prvi novajlija, Ivan Ninković (26) se nakon tri i po godine vraća u dobro poznatu sredinu, gde je i napravio prve fudbalske korake. Protekle jeseni Ninković je nastupao za Polet iz Takova, i sa svojim sada već bivšim saigračima je u višem rangu stigao do plasmana na sedmo mesto na tabeli. 

Ivan je ponikao u Pambukovici, za seniorski tim nastupao je četiri godine, nakon toga je isti period proveo u dresu Sovljaka, odakle je leta 2023. otišao u tim iz Takova, iz kojeg je sada odlučio da se vrati kući. Ninković se podjednako dobro snalazi na gotovo svim pozicijama na levoj strani terena, i biće veliko pojačanje u prolećnim borbama za napad na viši rang.

Ninković je za naš portal povodom transfera kratko poručio:

- Vraćam se tamo gde sam ponikao, cilj je pre svega da pomognem klubu da se tokom prolećnog dela izbori za plasman u viši rang. Po mom mišljenju Pambukovici je mesto minimum u Međuopštinskoj ligi, i daću sve od sebe da sa svojim novim saigračima stignemo do cilja, a to je viši rang. 

Prolećni deo prvenstva sastav Pambukovice otvara na gostovanju fenjerašu na tabeli, i imajući u vidu raspored ostalih timova iz gornjeg dela tabele, biće to prilika da se ekipa "odvoji" od pratioca. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading