PRELAZNI ROK VREDAN PAŽNJE: Spoj mladosti i iskustva u pohodu na plasman u zonski stepen takmičenja!

Autor:

Sport

30.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvartet novajlija je predstavljen.

PRELAZNI ROK VREDAN PAŽNJE: Spoj mladosti i iskustva u pohodu na plasman u zonski stepen takmičenja!

Foto: GFK Tabane Jagodina

Ozbiljan prelazni rok

Sastav GFK Tabana iz Jagodine u okviru Pomoravske okružne lige trenutno se nalazi na deobi druge pozicije na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom. 

Republika

Ekipu na proleće očekuju mečevi u kojima će se boriti za jedno od prva dva mesta, koja daju priliku da se tim plasira u viši rang takmičenja. Prva pozicija tu čast pruža direktno, dok druga vodi u baraž.

Prelazni rok otvoren je dolaskom Ilije Dinića (22) mladog golmana koji je već uspeo da "napravi" pozamašan CV. Reč je o čuvaru mreže koji je prošao školu Jagodine, gde je sa samo 16 godina priključen prvom timu. U seniorskoj konkurenciji branio je za Jedinstvo iz Paraćina i Radnički iz Svilajnca, dok je zbog manjka vremena poslednjih par sezona branio za Moravu iz Ćuprije i Orlove iz Jasenova. 

Drugi zimski novajlija je iskusni Milan Maksimović (33), stameni i požrtvovani levonogi bek, uvek željan pobeda i novih izazova, fudbaler i čovek kakvog svaki trener želi u svom timu. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Jagodinu, Trgovački, Rembas (Resavica), Lugomir (Rakitovo), Levač (Rekovac) i Juhor (Glavinci).

Mateja Milić (18) agreisvni napadač koji na terenu izgleda kao da su godine iskustva iza njega, treće je zimsko pojačanje kluba. Milić je inače sin legende Pomoravskog okruga, Aleksandra, poznatijeg kao "Aca Kolarac", i brat od Andrije, trenutnog člana Radnika iz Surdulice. Mateja je sa svega 17 godina bio član prvog tima Jagodine, dok je proteklu polusezonu proveo u dresu Levača iz Rekovca. 

Kvartet dosadašnjih promovisanih novajlija zatvara Andrija Milošević (18) koji je kao i Mateja izdanak škole fudbala Jagodine i trenera Nenada Milovanovića - Beline. Andrija igra na poziciji levog beka, a pored agresivnosti i srčanosti, njegovo "glavno oružje" je i odličan centaršut. Dolazi iz Rekovca, baš kao i Milić.  

Po dosadašnjim aktivnostima jasan je cilj uprave da se sklopi tim koji će biti spoj mladosti i iskustva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading