"BRADA" JE STIGAO U TIM: Pored drugog zimskog novajlije promovisana su i dva igrača iz omladinskog pogona!

Autor:

Sport

30.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pavlović sa upravom radi bez odmora.

"BRADA" JE STIGAO U TIM: Pored drugog zimskog novajlije promovisana su i dva igrača iz omladinskog pogona!

Foto: FK Posavina Stubline

Tim iz Stublina u aktuelnoj zimskoj pauzi pretrpeo je određene promene, i sada se već klub sprema za novu sezonu u kojoj će po svemu do sada urađenom imati visoke ambicije.

Republika

Uprava Posavine odlučila je da drugi deo sezone počne sa novim trenerom na klupi, dogovorena je saradnja sa Boškom Pavlovićem (42) koji je u prethodnom periodu bio na klupi Sloge iz Ratara i Skele.

Nakon promocije šefa stručnog štaba, krenula su i zimska pojačanja, prvi je stigao golman Veljko Veličković (25) koji je u prvom delu sezone bio na golu Skele. 

Drugo zimsko pojačanje Posavine je Marko Cvijanović poznatiji kao "Brada", koji će zajedno sa Petrovićem na proleće činiti bedem ispred gola Veličkovića. U dosadašnjoj karijeri Cvijanović je nastupao za Pocerinu (Jevremovac), Slogu (Bogosavac), Budućnost (Zminjak), Torpedo (Tabanović).. U tim iz Stublina stiže nakon epizode u Skeli.

Na zvaničnom profilu kluba potvrđeno je i da su dva igrača iz omladinskog pogona promovisana u prvi tim, i to je još jedan dokaz da se u Posavini radi odlično i sa mlađim igračima. Jovan Jovanović i Lazar Pavlović su ostvarili veliki napredak pod trenerskom palicom Keserovića, i svojim zalaganjem na terenu i van njega su zaslužili priliku za seniorski debi. Uz starije saigrače bez sumnje će njihov dalji tok karijere biti još uspešniji.

Uskoro se očekuje start priprema za nastavak sezone, Pavlović će imati priliku da vidi sve raspoložive igrače na delu, i kroz prijateljske utakmice će sigurno uvideti da li je potrebno, i na kojim mestima dodatno ojačati tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading