DOSTA NOVIH LICA U RASTINI: Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku tokom zimske pauze! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ciljevi za nastavak prvenstva su jasno postavljeni.

DOSTA NOVIH LICA U RASTINI: Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku tokom zimske pauze! (VIDEO)

Foto: FK Polet Rastina

Klub iz Rastine zimsku pauzu u okviru MFL-a Sombor (1. razred) provodi na deobi pretposlednje pozicije na tabeli, sa samo dva boda više u odnosu na fenjeraša.

Republika

"Samo" devet bodova osvojili su fudbaleri Poleta na 12 ligaških mečeva tokom jesenjeg dela prvenstva, i svoj bodovni saldo su obezbedili preko tri trijumfa. Osnovni cilj za nastavak šampionata je da se obezbedi opstanak u ligi i da se na proleće sakupi što više bodova.

Danas su se po prvi put okupili fudbaleri Poleta, i tom prilikom je obeležen početak priprema, za šefa stručnog štaba postavljen je Davor Čuljk, i on je na prvom treningu imao na raspolaganju 25 fudbalera, uz opravdan izostanak par igrača. Uprava kluba tokom zimske pauze potrudila se da ojača igrački kadar, kako bi se tokom drugog dela sezone zabeležili što bolji rezultati. 

 

 

Vaso Pavasović, Boris Babić i Stefan Torbica stigli su iz Graničara (Riđica), u Rastinu se ratio Dragan VIdaković (Talačka), Žarko Ogrizović (Dinamo Bački Breg), Daniel Kokrehelj (Radnički Sombor) i Ranko Vulin koji je protekle jeseni nastupao za ŽAK iz Sombora. 

U predstojećem periodu očekuju se još dva zvučna imena koja će ojačati konkurenciju u redovima Poleta, i to bi bilo to što se tiče pojačanja. Šef stručnog štaba je zajedno sa upravom radio zimski prelazni rok, i po njegovim smernicama su odrađeni dolasci. 

 

 

Nakon prvog treninga, uprava i igrači su po tradiciji nastavili druženje u domu uz večeru i piće. Tokom nastavka prvenstva očekuje se jako zanimljiv period u Rastini, izvršene su određene promene na svim nivoima, i očekuje se dosta uspešnije proleće. 

Prolećni deo prvenstva Polet otvara pred svojim navijačima protiv sastava OFK Odžaka, i to će biti jako bitan duel, imajući u vidu da njihov tadašnji gost ima samo četiri boda više u odnosu na njih. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading