JESENJI PRVAK SE POJAČAO IZ ZONSKOG RANGA: Uprava kluba je dovela dva jako kvalitetna fudbalera!

Autor:

Sport

30.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači koji će praviti razliku i u višem rangu.

JESENJI PRVAK SE POJAČAO IZ ZONSKOG RANGA: Uprava kluba je dovela dva jako kvalitetna fudbalera!

Foto: FK Borac Novi Sad

Fudbalski klub Borac iz Novog Sada ove godine takmiči se u okviru Druge novosadske lige, i nakon jesenjeg dela prvenstva ima odlične šanse da promeni rang u kojem se takmiči. 

Republika

Sastav "sa Klise" zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji, uz odličnu prednost u odnosu na prvog pratioca. Drugoplasirani Sofeks ima osam bodova manje u odnosu na jesenjeg prvaka. Učinak Borca od 13 trijumfa i samo jednog remija, bez poraza "gurnuo" je klub kao glavnog kandidata za šampionski pehar.

Uprava kluba je i pored odličnih jesenjih rezultata odlučila da ojača igrački kadar na pojedinim pozicijama, i u dosadašnjem periodu promovisana su već dva pojačanja.

Adis Kurtiši (23) prethodnih godinu i po dana takmičio se u okviru Vojvođanske lige Sever, gde je branio boje Mladosti iz Bačkog Petrovca, i sada je odlučio da karijeru nastavi u opremi Borca. Reč je o fudbaleru koji je prošao omladinsku školu Vojvodine, a u dosadašnjoj karijeri bio je član Cementa iz Beočina i RFK Novog Sada. Adis pokriva poziciju defanzivnog veznog, ali mu nisu strani ni zadaci u ofanzivi.

Drugo zimsko pojačanje je takođe iz zonskog ranga takmičenja, mladi i perspektivni Vladimir Selić (19) nakon šest meseci provedenih u Vojvodini iz Bačkog Gradišta ima novi klub (Borac). Mladi fudbaler ponikao je u TSC-u, kasnije je bio član Akademije Njerš Ištvan i Tise iz Adorjana, i uglavnom je kroz karijeru pokrivao više pozicija u napadu tima.

Početak drugog dela sezone i dalje nije poznat, klubovi će se boriti za 42 boda, što znači da ima još dosta da se igra, i da ništa po pitanju plasmana nije konačno.

Borac je na "pol poziciji" za šampionski pehar, a drugi deo sezone ekipa otvara pred svojim navijačima protiv Železničara NS, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading