JESENJI PRVAK ZAPOČEO PRIPREME: Plan za nastavak sezone je predstavljen igračima - u Glogovcu se "cilja" šampionski pehar!

Autor:

Sport

29.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Mirković ostavio je prostora za nove promene u igračkom kadru.

JESENJI PRVAK ZAPOČEO PRIPREME: Plan za nastavak sezone je predstavljen igračima - u Glogovcu se "cilja" šampionski pehar!

Foto: FK Partizan Glogovac

Ravnopravno je tim iz Glogovca poslednju deceniju rasporedio na Međuopštinsku ligu Sever i Pomoravsku okružnu ligu (po pet sezona), i trenutno se takmiči u "nižem rangu".

Republika

Zimsku pauzu Partizan provodi sa titulom jesenjeg prvaka, učinak od 13 trijumfa i dva poraza, bez remija bio je dovoljan za lidersku poziciju, uz dva boda prednosti u odnosu na pravog pratioca.

Proteklog vikenda Partizan iz glogovca je "upalio motore", prozivku je izvršio trener Ivica Petrović, i na prvom treningu je imao na raspolaganju 17 igrača, uz par opravdano odsutnih. Svim prisutnim obratili su se čelni ljudi kluba, predstavljen je plan za prolećni deo prvenstva, i ciljevi koji se "jure".

Sportski direktor kluba, Miloš Mirković tom prilikom poručio je:

- Ušli smo u pripremni period sa željom da se izborimo da ostanemo na prvoj poziciji, očekujemo težak drugi deo prvenstva i poštenu borbu, kao što je bila i tokom prvog dela. Već na startu proleća očekuje nas derbi, praznik fudbala sa sastavom Mladosti iz Konačreva, očekuje sa velikim nestrpljenjem taj meč, ali prvenstvo je dugo, biće još teških utakmica. 

Što se tiče dosadašnjeg prelaznog roka u Glogovcu, u tim su stigli golman Marko Ostojić (Morava Ćuprija), Boban Mladenović i Stefan Todorović (Mladost Jovac), sva tri pojačanja iz zonskog stepena takmičenja. 

"Čiste papire" za sada su dobili Ranko Miović (Moravac Krušar) i Stefan Vasić (Mladost Končarevo). U narednom periodu se može očekivati još neki dolazak, ali i odlazak, prelazni rok je "živa stvar" i tek kada se zvanično završi, može se reći da neće biti promena u igračkom kadru. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading