VREME JE ZA NAPAD NA ZONSKI RANG: U Grabovcu su počele pripreme za istorijski pohod ka novom peharu!

Autor:

Sport

28.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljena su i nova lica u igračkom kadru.

VREME JE ZA NAPAD NA ZONSKI RANG: U Grabovcu su počele pripreme za istorijski pohod ka novom peharu!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Jesenja titula Pomoravske okružne lige "zimuje" u Grabovcu, u mestu gde se u poslednje dve sezone menjao rang takmičenja u pozitivnim smeru.

Republika

Lider prvog dela sezone, sastav Sinđelića danas je započeo pripreme za prolećni deo prvenstva. Prozivci je prisustvovalo 20 igrača, i jako bitna informacija je da je igrački kadar iz jesenjeg dela šampionata ostao na okupu. Što se tiče novina, bilo ih je tokom zimske pauze na svim poljima u Grabovcu.

Nemanja Dimitrijević - "Dimi" novi je šef stručnog štaba Sinđelića, reč je o doskorašnjem treneru Morave iz Ribara, i po mnogima pratiocima lige, popularni Dimi je jedan od najperspektivnijih trenera u okrugu. 

Što se tiče novina u igračkom kadru, Aleksandar Marković stigao je da pojača konkurenciju na poziciji "jedinice", golman koji je prošao sve mlađe kategorije Jagodine, dok je karijeru gradio i u amaterskim ligama Nemačke i Austrije. Defanzivnu liniju tima ojačao je Danijel Golubović, koji stiže iz redova BUdućnosti iz Đurinca.

Najbolji napad lige ojačan je dolaskom Andrije Miloševića, "domaći igrač" koji dolazi iz zonskog ranga, gde je nosio dres Orlova iz Jasenova. Za sada nije u planu da se igrački kadar menja do početka prvenstva, ali i ukoliko bude nekih promena, one će biti minimalne. 

Cilj Sinđelića je da se zadrži prvo mesto i da se izbori plasman u zonski rang takmičenja, i s tim u vezi su zakazane i jake provere za vreme priprema. Redom će tim iz Grabovca odmeriti snage sa Rembasom iz Resavice (04.02), Slogom iz Despotovca (11.02), Omladincem (18.02), Lokomotivom iz Lapova (24.02) i sastavom Mladosti iz Jovca (25.02). 

Prolećni deo prvenstva tim iz Grabovca otvara na gostovanju Rudaru (Plažane), prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading