BIO JE PRED VRATIMA POVRATKA: Sada je došlo do velikog zaokreta - karijeru nastavlja u Nemačkoj!

Autor:

Sport

30.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izazov u karijeri.

BIO JE PRED VRATIMA POVRATKA: Sada je došlo do velikog zaokreta - karijeru nastavlja u Nemačkoj!

Foto: Privatna arhiva Stefana Živanovića

Dobro je poznata floskula "prelazni rok je živa stvar", ali je ovaj splet okolnosti, ipak nešto što niko nije očekivao.

Republika

Početkom meseca decembra vezista Stefan Živanović (28) napustio je Mladosti iz Valjevske Kamenice, ambicije kluba za aktuelnu sezonu su bile velike, ali rezultati to nisu ispratili, i došlo je do rastanka.

Živanović je ubrzo dogovorio saradnju sa Iskrom iz Donje Bukovice, za koju je već nastupao u od 2017. do 2020. godine, tada je bio i član generacije koja je stigla do istorijskog plasmana na treće mesto Kolubarske okružne lige. 

Živanović je bio spreman da započne svoj drugi mandat u Iskri, u karijeri je još bio član ekipe Rakac (Stave), Juniora Novo Naselje, Budućnosti Krušik, Brđanca, kao i Budućnosti i Radničkog iz Valjev, ali se sve jako brzo promenilo.

Zbog posla Živanović će se ubrzo preseliti u Nemačku, tačnije u grad Ulm, i tu je svaka priča po pitanju transfera u Iskru završena. Privatni život i poslovne obaveze su nešto što u niželigaškom fudbalu zna da utiče na "fudbalsku karijeru", i Stefan je jedan od tih primera.

Stefan je za naš portal povodom odlaska u Nemačku poručio:

- Žao mi je što ću pre i nego što ponovo zaigram za Iskru, morati da napustim klub, a isto tako sa nestrpljenjem očekujem nove izazove, kako na poslovnom tako i na fudbalskom planu. Timu iz Donje Bukovice želim sve najbolje u nastavku sezone i da stignu do što boljeg plasmana i rezultat tokom proleća. 

Živanović će i u Nemačkoj igrati fudbal, nastupaće za klub u kojem uglavnom igraju ljudi sa našeg područja, reč je o ekipi "FC Srbiji Ulm", koja se takmiči u okviru Landeslige 2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading