NOVA UPRAVA RADI PUNOM PAROM: Nakon promocije trenera, stigla su pojačanja i u igračkom kadru!

Autor:

Sport

03.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za odmor nema.

NOVA UPRAVA RADI PUNOM PAROM: Nakon promocije trenera, stigla su pojačanja i u igračkom kadru!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Igra se u Donjem Stopanju treća uzastopna sezona u okviru Zone Jug, prošlogodišnji osvajač šestog mesta nakon prvog dela aktuelnog prvenstva nalazi se na 13. poziciji na tabeli.

Republika

Učinak Plantaže od šest trijumfa, četiri remija i sedam poraza nije nešto što se očekivalo nakon prvog dela sezone, situacija u ligi je takva da veliki broj klubova strepi po pitanju opstanka, i svako "jure" što više osvojenih bodova. Zimski prelazni rok je na snazi, i u Donjem Stopanju su do danas promovisana tri pojačanja.

Mladi i perspektivni Veljko Trajković (17), igrač koji pokriva više pozicije u defanzivnoj liniji, prvi je zimski novajlija Plantaže. Reč je o igraču koji je igrao u mlađim kategorijama Sloge iz Leskovca, kasnije je branio boje i Dubočice, dok je prve seniorske korake napravio u Slogi, odakle i stiže u Plantažu. Trajković je odlučio da u nastavku sezone brani boje svog mesta, i da pomogne u borbi za opstanak. 

Interesovanje uprave Plantaže za Dušana Mitića je od ranije poznato, bilo je nekoliko neuspešnih pokušaja, ali je sada došao taj trenutak. Iskusni štoper će svojim dolaskom dosta značiti tokom proleća, u dosadašnjoj karijeri je između ostalog bio član Radničkog iz Niša, Kumareva, Sloge iz Leskovca i Jedinstva (Bošnjace).

Triling dosadašnjih promovisanih novajlija zatvara Stefan Tošić, koji se nakon šest meseci provedenih u ekipi Mladosti (Vinarce) vraća u zeleno-beli dres, kako bi pomogao na putu ka što boljem plasmanu. U dosadanjšoj karijeri Stefan je nastupao za klubove u okolini Vlastinca i Leskovca, i dobro je poznato lice svim ljubiteljima fudbala u okrugu.

Pored novih lica u igračkom kadru, došlo je do promene i na mestu trenera, nova uprava kluba zahvalila se Dejanu Stojanoviću na dosadašnjem radu, i na njegovo mesto promovisala je Bojana Zdravkovića.

Pripremni period je u toku, i očekuje se da dres Plantaže zaduže još par igrača, uglavnom na pozicijama koje su kritične u timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading