TRILING POVRATNIKA ZA USPEŠNIJE PROLEĆE: Bivši srpskoligaš ne gubi nadu - cilj je plasman u sam vrh tabele!

Autor:

Sport

28.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrače očekuju ozbiljne pripreme.

TRILING POVRATNIKA ZA USPEŠNIJE PROLEĆE: Bivši srpskoligaš ne gubi nadu - cilj je plasman u sam vrh tabele!

Foto: FK Sloga Leskovac

Bivši srpskoligaš, sastav Sloge iz Leskovca u okviru Zone Jug nakon prvog dela sezone stigao je do plasmana u sredinu tabele, što sigurno ne zadovoljava apetite kluba.

Republika

Sloga zimsku pauzu provodi na devetoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 26, koji je obezbeđen "uz pomoć" osam trijumfa i dva remija, dok su sedam puta ostali praznih šaka. Uprava kluba je odlučila da promeni u određenoj meri igrački kadar za nastavak prvenstva, i već su promovisana nova lica u timu.

Prelazni rok je otvoren povratkom Nenada Kostića (37), sa ovim iskusnim igračem se dugo pregovaralo, i on je i pored drugih ponuda odlučio da ponovo obuče Slogin dres. Kostić može pokriti nekoliko pozicija na sredini terena, i biće jako bitan šraf u ekipi trenera Miodraga Đorđevića.

Drugo zimsko pojačanje je Lazar Mitrović (19) mladi čuvar mreže koji takođe spada u grupu povratnika u Leskovac, on je u sezoni 22/23 sa velikim uspehom stajao na golu Sloge, i sada će započeti svoj novi mandat u klubu.

Triling predstavljenih novajlija zatvara Stefan Kostić (29), fudbaler sredine terena koji dolazi iz Nemačke, gde je branio boje fudbalskog kluba Srbija-Manhajm. Kostić je imao mnogobrojne ponude i iz jačih rangova takmičenja, ali je odlučio da se vrati starom jatu. Reč je o tehnički potkovanom fudbaleru, koji je jak na lopti, i koji je projektovan da bude jedan od lidera tima u narednom periodu.

Trenutni zaostatak Sloge za jesenjim prvakom je 12 bodova, na proleće se igra za čak 51 bod, pa je i ovaj zaostatak i više nego dostižan. Cilj kluba iz Leskovca je postavljen i pre početka sezone, a to je da se izbori plasman u sam vrh tabele, i da se bude konkurent za plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading