TRILING NOVAJLIJA U VOĆNJAKU: Janso je svima da se nešto promenilo na bolje u redovima Luk-a!

Autor:

Sport

03.02.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljena je i "bomba" prelaznog roka.

TRILING NOVAJLIJA U VOĆNJAKU: Janso je svima da se nešto promenilo na bolje u redovima Luk-a!

Foto: FK Luk Voćnjak

Tim iz Voćnjaka nakon jesenjeg dela prvenstva zauzima visoku četvrtu poziciju na tabeli, ali niko ne planira da se tu zaustavi, na proleće se "juri" sam vrh lige.

Republika

U Voćnjaku što se tiče novina za vreme zimske pauze, stigao je Zoran Milivojević na mesto sportskog direktora Luka, dok je igrački kadar osvežen dolaskom Aleksandra Milovanovića i Strahinje Subotića.

U toku jučerašnjeg dana promovisana su tri nova fudbalera, što pokazuje veliku ozbiljnosti kluba i jasna je namera da se do kraja sezone popravi plasman na tabeli.

Ognjen Popović (21) protekle dve i po godine branio je boje Jadra 07, u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Borac iz Kozjaka, Radnički Klupci i Slogu (Korenita), ali je sada došlo vreme da se vrati u matični klub, gde je igrao u mlađim kategorijama. Popović je stekao određeno iskustvo u dosadašnjem periodu, i tokom proleća će upisati seniorske minute u Luku.

Nakon Popovića promovisan je i godinu dana mlađi Luka Ražnatović, reč je o mladom i perspektivnom fudbaleru koji je ponikao u Loznici, i koji je u prethodnom periodu bio član Sloge iz Straže. 

Triling novajlija u ovom periodu zatvara Stefan Panić (26), koji je bio velika želja trenera Matića i sportskog direktora Milivojevića. Radi se o fudbaleru koji je proteklu polusezonu proveo u Radničkom (Klupci), dok je u dosadašnjoj karijeri igrao za Loznicu u dva navrata i Jadar (Gornji Dobrić).

Čelni ljudi kluba su nakon promocije novih igrača iskoristili priliku i da se zahvale Zoranu Grujičiću, legendi iz Voćnjaka, koji je jedan od retkih starih igrača, koji pomaže trenutni projekat Luk-a, i velika je podrška.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading