ISKUSNI ČUVAR MREŽE PROMENIO KLUB: Nakon tri godine u dresu Leminda, vreme je za novi izazov u karijeri!

Autor:

Sport

03.02.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje u istoj ligi, ali menja opremu.

ISKUSNI ČUVAR MREŽE PROMENIO KLUB: Nakon tri godine u dresu Leminda, vreme je za novi izazov u karijeri!

Foto: Privatna arhiva

Prošle sezone tim iz Belanovca stigao je do plasmana u donji deo tabele, ali se u aktuelnom prvenstvu beleže dosta bolji rezultati.

Republika

BSK zimsku pauzu provodi devetoj poziciji sa učinkom od osam trijumfa, dva remija i sedam poraza. Bodovni saldo na koti 26 pozicionirao je tim na sredinu tabele, i na proleće će bez nekih kalkulacija odigrai "opušteno" do kraja sezone.

Uprava kluba je tokom aktuelne zimske pauze odlučila da ojača igrački kadar na određenim pozicijama, i krenula je sa promocijom novajlija. Prvo pojačanje stiglo je na mestu "jedinice", reč je o Nikoli Nedeljkoviću koji stiže iz Leminda 1953.

Tridesetjednogodišnji čuvar mreže protekle tri i po godine branio je boje Leminda, pre toga je bio član Navalina, i to su dva kluba u koja se u dosadašnjoj karijeri po dva puta vraćao. Nedeljković je za naš portal povodom transfera izjavio:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Prvi novajlija

- Bio sam u Lemindu nekoliko sezona, to je bilo odlično iskustvo za mene, ljudi vole fudbal, druženje, ima dosta iskusnih igrača od kojih može dosta da se nauči. Predsednik kluba Nenad Krstić je "priča za sebe", jako fer i korektan čovek, koji je uvek bio tu za sve što treba, kao i svi drugi iz kluba. Proveo sam jako lep period u prošlom klubu, želim im sve najbolje u nastavku sezone, ali je za mene sada došlo vreme za novi izazov. Nadam se da ću sa novim saigračima ostvariti što bolje rezultate na proleće, i da ćemo se plasirati u gornjem delu tabele. 

Ekipa BSK-a je po trenutnom bodovnom saldu timova u ligi bliža gornjem delu tabele, nego zoni ispadanja, i to je još jedna potvrda da je iza kluba odlična polusezona, i da se na proleće može očekivati još bolji plasman.

Drugi deo prvenstva tim iz Belanovca otvara na gostovanju Jedinstvu iz Grdelice, prvi duel ova dva sastava završen je pobedom BSK-a rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading