PONUDA JE BILO, ALI SE PETROVIĆ SAMO ZAHVALIO KLUBOVIMA: Želja da se vrati "među svoje" odnela je pobedu!

Autor:

Sport

21.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obostrano zadovoljstvo dogovrena je ponovna saradnja.

PONUDA JE BILO, ALI SE PETROVIĆ SAMO ZAHVALIO KLUBOVIMA: Želja da se vrati "među svoje" odnela je pobedu!

Foto: Facebook.com

Odlična polusezona je iza sastava Leminda 1953, ekipa beleži odlične rezultate, što je dovelo do plasmana u gornji deo tabele.

Republika

Bodovni saldo na koti 27 "udaljio" je ekipu od lidera na rastojanje od 20 bodova, dok je trenutna zona ispadanja udaljena 19 bodova, što znači da je ekipa "sigurna, na sredini". Cilj na proleće će sigurno biti da se što pre i matematički obezbedi opstanak u ligi, i da se pruže što bolji rezultati.

Prvi novajlija u redovima Leminda bio je vezni fudbaler Strahinja Mitić (22), i sada je došlo vreme za promociju drugog zimskog pojačanja.

Novi-stari fudbaler Leminda od danas je zvanično Nikola Petrović (34), reč je o igraču koji se nakon nešto malo više od tri godine vraća u klub iz Leskovca. Petrović je veći deo svoje karijere proveo u trenutno sedmoplasiranom timu Jablaničke okružne lige, i u njemu je pružao po mnogima i najbolje partije. 

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Drugi zimski novajlija

Petrović je izrazio želju da ponovo obuče dres Leminda, i dogovor sa predsednikom Nenadom Krstićem je brzo postignut. Nikolu krasi odlična tehnika, siguran pas i kreativnost, po mnogima je poznat kao "velika radilica" na terenu.  Može podjednako dobro odgovoriti zadacima na poziciji prednjeg i zadnjeg veznog, i njega specijalnost u pojedinim situacijama jeste i razigravanje saigrača u napadu. 

Odlazak Lazara Todorovića u Bratstvo "naterao" je upravu na pojačanje u veznom redu, i odluka je pala da to bude Petrović. U dosadašnjoj karijeri Nikola je nastupao za Real (Donja Jajina), Radnik (Sušica) i Atletiko iz Donje Jajine. 

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading