OTIŠAO JE KAO "KLINAC", VRAĆA SE KAO "IZGRAĐEN" FUDBALER: Srce je izabralo povratak kući!

Autor:

Sport

20.01.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za nastavak šampionata.

OTIŠAO JE KAO "KLINAC", VRAĆA SE KAO "IZGRAĐEN" FUDBALER: Srce je izabralo povratak kući!

Foto: Lična arhiva Aleksandra Tackovića

Sastav Jasenice 2017 zimsku pauzu u okviru Podunavske okružne lige provodi na trećoj poziciji, sa četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći dvojac na tabeli.

Republika

Učinak od 12 trijumfa, jednog remija i dva poraza bio je dovoljan za plasman u sam vrh tabele, oba meča u kojima je ekipa ostala bez bodova zabeležena su protiv timova koji se nalaze iznad Jasenice na tabeli. Uprava kluba rešila je da na proleće napadne plasman u zonski rang takmičenja, u kojem se tim takmičio pre tri godine.

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva stiglo je u vidu Aleksandra Tackovića (23) koji je protekle jeseni nosio dres Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi, u čijoj je opremi nastupao u okviru Srpske lige Zapad. Tacković je ponikao u Jasenici, nakon čega je u seniorskom fudbalu igrao za Dunav (Prahovo), OFK Sinđelić iz Niša, Rembas iz Resavice i Moravu iz Ćuprije.

Uprava kluba je sa krilnim fudbalerom dogovorila saradnju za predstojeći period, opremu Jasenice sada oblači kao iskusan igrač, sa pozamašnim iskustvom igranja i u jačim rangovima takmičenja. Njegov dolazak potvrdio je najviše moguće ambicije kluba za nastavak prvenstva.

Prolećni deo prvenstva tim iz Smederevske Palanke otvara pred svojim navijačima protiv SASK-a, i to će biti prilika da se "popravi" jedini remi iz prvog dela šampionata, tada je na gostovanju Jasenica odigrala 2:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading